Αποκλειστική Συνέντευξη του Προέδρου του Α.Ο.Τυμπακίου.

mesaralive  19 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΟΣΩΠΑ
Αποκλειστική Συνέντευξη του Προέδρου του Α.Ο.Τυμπακίου.

κ. Αντώνης Λαμπράκης

Ο Α.Ο.Τυμπακίου συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Μεσαρά. Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο mesaralive ο πρόεδρος του Α.Ο.Τυμπακίου, κ. Αντώνης Λαμπράκης.

1. Κύριε Λαμπράκη, πως γεννήθηκε η ιδέα του Α.Ο.Τυμπακίου;

Η ιδέα της ομάδας γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια, όταν ο κύριος Γιώργος Ταβερναράκης έφτιαξε το πρώτο επίσημο καταστατικό για την ίδρυση του Α.Ο.Τυμπακίου. Από εκεί και πέρα, με την πάροδο των χρόνων, πολλοί άνθρωποι συνδράμανε σε αυτή την προσπάθεια και έτσι σιγά-σιγά άρχισε να υλοποιείται η ιδέα του Α.Ο.Τ.

2. Πόσα μέλη έχετε που συνδράμουν στην προσπάθειά σας;

Υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο του Τυμπακίου, κάτι που μας δίνει κουράγιο να συνεχίζουμε το έργο μας. Παλαιότερα βέβαια υπήρχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερη βοήθεια από την ευρύτερη περιοχή του νομού μας, κυρίως από το Ηράκλειο. Τα τελευταία 2-3 χρόνια όμως, λόγω και της κακής οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας, έχει μειωθεί σημαντικά η οικονομική στήριξη. Πλέον, στηριζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στους κατοίκους του Τυμπακίου.

3. Δώστε μας ένα σύντομο απολογισμό του Ομίλου στα 50 χρόνια της λειτουργίας του. Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της ομάδας;

Ο Α.Ο.Τυμπακίου σε αυτά τα 50 χρόνια, έχει διαγράψει μία αξιοπρεπή πορεία στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, διατηρώντας παράλληλα πολύ καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία, χωρίς τις προστριβές που υπάρχουν στον αθλητικό χώρο. Σίγουρα, από τις καλύτερες στιγμές μας είναι τα πρωταθλήματα που έχουμε κερδίσει, οι τελικοί των κυπέλλων που έχουμε παίξει και βέβαια οι παίκτες της ομάδας μας που μας κάνουν πολύ περήφανους, ειδικότερα αυτοί που καταφέραμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να διαπρέψουν σε άλλες ομάδες, μεγαλύτερης κατηγορίας.

4. Ποια είναι η φιλοσοφία του Ομίλου σας για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού;

Ο Όμιλός μας αυτή τη στιγμή υπάρχει και δραστηριοποιείται για έναν και μόνο λόγο και έχει έναν και μόνο σκοπό, να προσφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του αθλήματος που υπηρετούμε. Επειδή όμως στην πορεία των χρόνων συνειδητοποιήσαμε ότι οι διέξοδοι για τη νεολαία της περιοχής μας, ιδιαίτερα του Τυμπακίου ήταν περιορισμένες, ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 8 χρόνια, ώστε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στη νεολαία. Επενδύσαμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις πάνω σε αυτή την προσπάθεια και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Ήδη στις ακαδημίες που λειτουργούμε, η συμμετοχή των νέων είναι πολύ μεγάλη, αλλά και η πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στον ποδοσφαιρικό χώρο έχει θετικά αποτελέσματα.

5. Πως κρίνετε την πορεία της ομάδας σας την τρέχουσα σεζόν; Βλέπετε να εκπληρώνονται οι στόχοι σας;

Η ομάδα μας ξεκίνησε με πολύ καλές προοπτικές και συνεχίζει. Πάει πάρα πολύ καλά. Στην πρώτη φάση, όπως διαμορφώθηκαν οι όμιλοι, τερματίσαμε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Π.Ο.Α., ένα πολύ ισχυρό σωματείο της κατηγορίας μας. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία μας, για τον απλούστατο λόγο ότι η ομάδα αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από παιδιά της περιοχής. Κατορθώσαμε φέτος και πήραμε στην ομάδα μας από το Ηράκλειο τρία νέα παιδιά με πολύ μεγάλη εμπειρία, για να παίξουν μαζί μας. Η επιλογή αυτών των παιδιών έγινε με κύριο κριτήριο την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους και την εμπειρία τους στο ποδόσφαιρο. Φιλοδοξία μας είναι οι νέοι αυτοί παίκτες να μπορέσουν να βοηθήσουν με την εμπειρία τους και να παρασύρουν με το αγωνιστικό τους πνεύμα και τα δικά μας παιδιά (το πολύ καλό έμψυχο υλικό που έχουμε), για να καταφέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

6. Ποιοι είναι οι στόχοι σας ;

Οι στόχοι της διοίκησης συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους του Α.Ο.Τυμπακίου: «Να παράγουμε καθαρούς αθλητές, με παιδεία, ήθος, αξιοπρέπεια» .

7. Ο Α.Ο.Τυμπακίου δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά όλων των ηλικιών (μέσω των ακαδημιών του) να έρθουν σε επαφή με την έννοια της ευγενούς άμιλλας και να προετοιμαστούν για πιθανή ενασχόλησή τους σε αγωνιστικό επίπεδο. Έχει γίνει κατανοητή στην τοπική κοινωνία αυτή η πρόθεσή σας… αυτή σας η προσφορά;

Γίνεται μία έντονη προσπάθεια από εμάς τα τελευταία 4 χρόνια να περάσουμε αυτό το πνεύμα στον κόσμο του Τυμπακίου. Υπάρχει ανταπόκριση. Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Τυμπακίου ξεκίνησε ήδη προσπάθειες ώστε να βελτιωθούν πολλά πράγματα, σε όλα τα επίπεδα. Στο επικοινωνιακό κομμάτι, κάνουμε κάποιες σκέψεις για να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία, καθαρά σε αθλητικό επίπεδο και προχωράμε παράλληλα κάποιες συζητήσεις με αρμόδιους φορείς για να αποκτήσουμε πρόσβαση στα σχολεία του τόπου μας, στα οποία κάποιοι παράγοντες και αθλητές, γνώστες του ποδοσφαιρικού αντικειμένου, θα ενημερώσουν τα παιδιά. Ελπίζουμε έτσι ότι θα καταφέρουμε να προσελκύσουμε περισσότερα παιδιά κοντά στην ομάδα μας και στον αθλητισμό γενικότερα.

8. Πως γεννήθηκε η ιδέα των ακαδημιών σε ένα περιφερειακό αθλητικό όμιλο, όπως το δικό σας;

Η ιδέα γεννήθηκε όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στους ομίλους της περιοχής μας. Ο Α.Ο.Τυμπακίου και Α.Ο.Πυργιώτισσας Τυμπακίου δεν μπορούσαν πλέον να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των παιδιών, έτσι απλά γεννήθηκε η ιδέα και ξεκίνησε η λειτουργία των ακαδημιών μας!

9. Πόσα παιδιά φιλοξενούνται σε αυτές;

Ειδικότερα φέτος οι ακαδημίες μας έχουμε φτάσει στο σημείο να φιλοξενούν περίπου 140 παιδιά από το Τυμπάκι και την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, για εμάς είναι ένας πολύ ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχών και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, γιατί αποδίδουν οι προσπάθειές μας.

10. Το πλάνο παραγωγής νέων ταλέντων από τις ακαδημίες σας, μπορεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στο σχεδιασμό της ομάδας μακροπρόθεσμα;

Με τη στήριξη των γονιών και τις διοίκησης του Α.Ο.Τυμπακίου, ο κύριος Νικολιδάκης, που έχει την ευθύνη λειτουργίας των ακαδημιών μας κατάφερε σχεδόν το ακατόρθωτο, παιδιά που φοιτούν στις ακαδημίες μας να μεταγραφούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες! Ήδη το καλοκαίρι 4 παιδιά μας πήγαν στον Ο.Φ.Η. και τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ … η προσπάθειά μας συνεχίζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

11. Εκτός από τα ποδοσφαιρικά τμήματα σχεδιάζετε να δημιουργήσετε τμήματα και σε άλλα αθλήματα;

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα παιδιά της περιοχής μας για συμμετοχή και σε άλλα αθλήματα, όπως καταλαβαίνετε δεν αρέσει σε όλα τα παιδιά το ποδόσφαιρο. Ήδη μελετάμε να δημιουργήσουμε ακαδημίες σε αθλήματα, όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ. Έχουμε ήδη ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις ώστε να μας παραχωρηθούν κάποιοι δημόσιοι χώροι από το Δήμο, για να μπορέσουμε να επεκταθούμε… έχουμε ιδέες, κάνουμε προσπάθειες να βρούμε τους χώρους και το βασικότερο τη χρηματοδότηση. Ελπίζουμε ότι με σύμμαχο όπως πάντα τον κόσμο της Μεσαράς θα τα καταφέρουμε.

12. Χρειάζεται χρόνος και χρήμα για να στηριχθεί και να φέρει αποτέλεσμα μια τέτοια φιλόδοξη προσπάθεια. Έχετε βοήθεια; Υπάρχουν υποστηριχτές των προσπαθειών σας;

Όλες οι προσπάθειές μας είναι τρομερά φιλόδοξες. Κύριος υποστηρικτής μας είναι ο κόσμος του Τυμπακίου και γενικότερα ο κόσμος της Μεσαράς. Υπάρχουν βέβαια και οι χορηγοί μας, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα είχαμε καταφέρει πολλά από όσα έχουν γίνει. Με την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου, σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και στην παρούσα διοίκηση του Α.Ο. Τυμπακίου, για την πολύτιμη βοήθειά τους σε κόπο, χρόνο και χρήμα, να σκεφθείτε ότι έχουμε το μοναδικό γήπεδο στο νομό Ηρακλείου με φυσικό χλοοτάπητα, του οποίου το κόστος συντήρησης το επιβαρύνεται αποκλειστικά και μόνο η διοίκηση του Α.Ο.Τυμπακίου. Επίσης να ευχαριστήσω, το Δήμο Φαιστού που όλα τα προηγούμενα χρόνια μας βοηθούσε στη συντήρηση του γηπέδου με λιπάσματα και στις δαπάνες ύδρευσης και ηλεκτρισμού που είναι στην δικαιοδοσία του. Ακόμα, την Περιφέρεια Κρήτης για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρει στον αθλητισμό της Κρήτης γενικότερα, αλλά και για τη χρηματοδότηση κατασκευής των νέων κερκίδων του γηπέδου μας. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω και προσωπικά, τις Μινωικές Γραμμές,ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κύριο Αντώνη Μανιαδάκη, για τη μεγάλη στήριξη και βοήθεια που προσφέρουν στον Α.Ο.Τυμπακίου, στον Α.Ο. Πυργιώτισσας και τις ακαδημίες μας. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς και μεγάλους χορηγούς μας για την έμπρακτη βοήθειά τους. Χωρίς όλους αυτούς δεν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε στις πολυδάπανες καθημερινές υποχρεώσεις μας.

13. Πως θα μπορούσε κάποιος να γίνει μέλος και να συνεισφέρει οικονομικά στον όμιλο;

Είναι πολύ εύκολο. Αρκεί αυτός που ενδιαφέρεται να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.Τυμπακίου. Η οικονομική προσφορά, όσο μικρή ή μεγάλη και εάν είναι να γνωρίζει ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, σε όφελος του αθλητισμού και των νέων της περιοχής μας.

14. Ποια είναι η κατάσταση στον Α.Ο.Τ., πάσχετε στα οικονομικά όπως πάσχουν άλλοι αθλητικοί σύλλογοι;

Ένα πράγμα για το οποίο είμαστε περήφανοι και μπορούμε να καυχηθούμε είναι η συνέπειά στις οικονομικές μας υποχρεώσεις προς τους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας μας. Αυτό μας αναγνωρίζεται από όλους όσους έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με όλες τις διοικήσεις του Α.Ο.Τυμπακίου.

15. Αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα που δυσκολεύουν το έργο σας;

Όχι! Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις μέρες μας είναι το οικονομικό, αλλά με τις προσπάθειες που γίνονται, γιατί γίνονται μεγάλες προσπάθειες, δεν έχουμε καμία οικονομική εκκρεμότητα. Βέβαια χρειάζονται πολλά χρήματα για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Το 2014 κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και βελτιώσαμε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου, τα αποδυτήρια του Α.Ο.Τυμπακίου είναι από τα καλύτερα των ελληνικών γηπέδων, ακόμη και αυτών που φιλοξενούν πρωταθλήματα Α’ Εθνικής κατηγορίας και αυτό δεν είναι υπερβολή. Προσπαθούμε και βελτιώνουμε καθημερινά τις βοηθητικές εγκαταστάσεις που αθλούνται τα μικρά παιδιά, γιατί εκεί είναι το μέλλον, ώστε να τους προσφέρουμε τις ανέσεις που χρειάζονται για να κάνουν πιο καλά τη δουλειά τους.

16. Υπάρχουν προοπτικές για μεγαλύτερες διακρίσεις; Τι πρέπει να γίνει, ώστε να καμαρώσουμε τα παιδιά του Α.Ο.Τυμπακίου στις εθνικές κατηγορίες;

Ο Α.Ο.Τυμπακίου είναι η πιο σημαντική, η καλύτερη ομάδα της Μεσαράς βάσει ιστορίας, αποτελεσμάτων και στόχων, χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά και το έργο των άλλων ομάδων της Μεσαράς, τις οποίες σεβόμαστε απεριόριστα, όπως και αυτές εμάς άλλωστε. Η φιλοδοξία και η προσπάθειά μας είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να κατακτάμε μεγαλύτερες διακρίσεις στον αθλητισμό! Δυστυχώς ένα μειονέκτημα που αντιμετωπίζουν τα νέα παιδιά που παίζουν στις τοπικές ομάδες για την ανάδειξη και προώθησή τους σε εθνικές κατηγορίες είναι η απόσταση από τα κέντρα αποφάσεων, Ηράκλειο κ.λπ., έτσι δεν τους δίνεται εύκολα η ευκαιρία για μια μεγάλη μεταγραφή! Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μεγάλη προσπάθεια, οι προπονητές μας, πέρσι ο κ. Γιώργος Πετράκης που του εμπιστευθήκαμε την τύχη της ομάδας, ένας νέος άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά, καλές ιδέες, ήθος και αξιοπρέπεια, που βοήθησε πάρα πολύ ώστε κάποια παιδιά της ομάδας μας να πάνε σε άλλες μεγαλύτερες κατηγορίες (σε αυτό βοηθάει πολύ και κύριος Νικολιδάκης, προπονητής του Α.Ο. Πυργιώτισσας και των ακαδημιών). Με τον κ. Πετράκη οι δρόμοι μας χώρισαν πολύ φιλικά, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΗΡΟΔΟΤΟ, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, τον κατανοούμε απόλυτα. Συνεχίζουμε φέτος την προσπάθειά μας με τον κ. Μιχάλη Κουτεντάκη, ένα δικό μας παιδί, του οποίου η οικογένεια έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον αθλητισμό στον τόπο μας, ειδικότερα στο Τυμπάκι. Ο Μιχάλης Κουτεντάκης είναι ένας άνθρωπος με το Α κεφαλαίο, έχει δώσει την ψυχή του σαν παίχτης, σαν βοηθός και σαν προπονητής τώρα του Α.Ο.Τυμπακίου. Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ σε άλλον ένα νέο άνθρωπο, συνεργάτη του κ. Κουτεντάκη,τον Χρήστο Ορφανουδάκη, ένα παιδί με ταλέντο και τρομερές φιλοδοξίες… εμείς τέτοιους ανθρώπους θέλουμε στο Τυμπάκι… με φιλοδοξίες!

17. Έχετε μεγάλη εμπειρία από το τοπικό πρωτάθλημα. Ο Α.Ο.Τ. είναι μέσα στους δυνατούς παίκτες. Σε αγωνιστικό επίπεδο, έχετε μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα για το μέλλον;

Χωρίς αμφιβολία. Όμως θέλουμε να είμαστε και προσγειωμένοι, θέλουμε κάθε βήμα μας να είναι σταθερό και να χαιρόμαστε την κάθε επιτυχία μας χωρίς άγχος, όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

18. Εκτός από τη μεγάλη αθλητική προσφορά του Α.Ο.Τ. στην τοπική κοινωνία, προσφέρετε άλλο κοινωνικό έργο;

Σαν σύλλογος και σαν φορέας ο Α.Ο.Τυμπακίου όπου μας έχει ζητηθεί και όπου αισθανθούμε ότι μπορούμε ή πρέπει να προσφέρουμε, κάνουμε τα πάντα και με το παραπάνω. Δεν υπολογίζουμε ούτε κόστος, ούτε κόπο. Δηλώνουμε παρόντες σε κάθε κοινωνική προσφορά του τόπου μας πολλές φορές με κάλυψη των εξόδων από το διοικητικό συμβούλιο!

19. Ασχολείστε από μικρό παιδί με τον αθλητισμό;

Ναι, έχω ασχοληθεί, όμως ελάχιστα ως ποδοσφαιριστής. Πάντα, από πολύ μικρός ακολουθούσα τον Α.Ο.Τυμπακίου σε όλους τους αγώνες του σαν φίλαθλος.

20. Είχατε ποτέ σκεφτεί ότι θα καθόσασταν κάποια στιγμή σε αυτή τη θέση;

Ποτέ… και ήταν πολύ τιμητικό για μένα που όλα τα παιδιά πρόσφεραν τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου. Μιας και μου δίνεται όμως η ευκαιρία θα ήθελα για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω, όλο το Δ.Σ. του Α.Ο.Τυμπακίου, το προηγούμενο και το τωρινό, για την εμπιστοσύνη τους.

21. Ποια είναι τα ιδανικά «προσόντα», που πρέπει να διαθέτει ένας πρόεδρος, για να διοικήσει μία ομάδα;

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προσόντα. Ένας πρόεδρος πρέπει να έχει ομαδικό πνεύμα, καλή θέληση, όχι κακόβουλες πράξεις.

22. Ο πρόεδρος ως… άνθρωπος;

Είμαι παντρεμένος, με την Αθανασία Ψιλάκη από το Ηράκλειο και έχουμε δύο παιδιά, ένα γιο 13 χρόνων και μία κόρη 7 χρόνων. Η γυναίκα μου είναι το μεγαλύτερό μου στήριγμα σε αυτή μου την ενασχόληση με τον αθλητισμό, χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στα κοινά του Α.Ο.Τυμπακίου, το ίδιο πιστεύω ότι συμβαίνει και με όλα τα παιδιά του Δ.Σ., γιατί καταναλώνουμε πολύ χρόνο σε αυτή την ιδέα και χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς μας δεν θα κάναμε τίποτα.

23. Είστε προληπτικός;

Αρκετά προληπτικός και αρκετά αγχώδης, μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

24. Ποιό είναι το γούρι σας, πριν από κάθε ματς;

Δεν έχω γούρι! Το γούρι μου είναι το πείσμα και το πάθος που βγάζουν τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

25. Μια προτροπή για τα παιδιά που δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό;

Να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να απέχουν από όλα τα κακά που δυστυχώς υπάρχουν γύρω τους! Ο Α.Ο.Τυμπακίου είναι στη διάθεση του κάθε νέου της περιοχής μας… θέλουμε να προσφέρουμε, μπορούμε να βοηθήσουμε… είμαστε πάντα δίπλα στη νεολαία του Τυμπακίου και της Μεσαράς.

26. Τι έχετε να ευχηθείτε για τον Α.Ο.Τυμπακίου, για την ομάδα και τους ανθρώπους του;

Να έχουμε όλοι την υγεία μας, να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε σε ομαδικό πνεύμα, χωρίς προστριβές, με καλή διάθεση που έτσι και αλλιώς έχουμε όλοι μας. Στον Α.Ο.Τυμπακίου εύχομαι, τα καλύτερα, γιατί είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να απέχει από τους στόχους της λόγω ιστορίας, ο Α.Ο.Τυμπακίου πάντα έχει στόχους, ποτέ δεν ξεκινάμε χωρίς στόχους είμαστε απαιτητικοί, ο κόσμος μας ιδιαίτερα του Τυμπακίου είναι πολύ απαιτητικός από την ομάδα, διότι η ίδια η ομάδα έχει δημιουργήσει αυτές τις φιλοδοξίες.

Θέλω επίσης να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και τη βοήθεια σε όλους τους κατοίκους της Μεσαράς και προπάντων του κόσμου του Τυμπακίου, στον Α.Ο.Τυμπακίου.

 

mesaralive  19 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΟΣΩΠΑ