Αποκλειστικό: Ερχονται τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο Τυμπάκι

Η απόφαση έχει ληφθεί και - εκτός συγκλονιστικού απροοπτου - τα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα ταξιδέψουν στο Τυμπάκι
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πραγματοποίηση στην περιοχή της Μεσαρας, του παγκρήτιου σεμιναρίου για την ενημέρωση των αγροτών σχετικά με την καταπολέμηση της Tuta Absoluta. Οπως είχε γράψει πρώτο το mesaralive.gr οι επιστήμονες και τα στελέχη του Υπουργείου, θα ταξιδέψουν τις επόμενες μέρες στην Κρήτη και στο Τυμπάκι, όπου θα μιλήσουν και θα δώσουν πληροφορίες στους αγρότες για πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση της φονικής πεταλούδας, ενόψει βέβαια της έναρξης το 2019, της μεθόδου «κομφουζιο».
Αυτες οι ενέργειες αποφασίστηκαν μετά από ταξίδι εκπροσώπων των αγροτών στο Υπουργείο πριν λίγους μήνες, καταφερνοντας στη διάρκεια της επίσκεψης τους εκεί, να πείσουν την ηγεσία του για την ανάγκη στήριξης τους και την προστασία των καλλιεργειών τους.
Δείτε επίσης
- Μεσαρά: Αυγουστιάτικη πανσέληνος μετα μουσικής σε Φαιστό και Γόρτυνα
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Κρήτη TV: γήρανση και μείωση του πληθυσμού στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου
- Ο Μανώλης Κονταρός στο Τυμπάκι