Αποκλειστικό: Με Τεχνικό Σύμβουλο στο Υπουργείο για την φονική πεταλούδα

mesaralive.gr  09 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Αποκλειστικό: Με Τεχνικό Σύμβουλο στο Υπουργείο για την φονική πεταλούδα

Σύμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr το ραντεβου έχει κλειστεί για την ερχόμενη Τετάρτη

Κλείστηκε το ραντεβού στην Αθήνα και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να συζητηθεί από κοντά το θέμα με τη φονική πεταλούδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr το ραντεβου έχει κλειστεί για την ερχόμενη Τετάρτη στις 8.30 το πρωί. Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου Μανώλης Ορφανουδάκης θα ταξιδέψει μαζί με Τεχνικό Σύμβουλο, προκειμένου να εκθέσει πλήρως τους λόγους για τους οποίους πρέπει και μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος «Κομφουζιο» στα θερμοκήπια.

Μια μέθοδος για την οποία το Υπουργείο είχε απαντήσει αρνητικά ως προς την εφαρμογή της. Ομως πλέον συμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, διαπιστωμένα η μέθοδος αυτή μπορεί να εφαρμοστεί και σε θερμοκήπια. «Το ψάξαμε και είδαμε ότι δεν ισχύει αυτό που αρχικά είχε επισημανθεί από το Υπουργείο», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ορφανουδάκης.

Είναι ενα ζήτημα που εμπεριέχει μέσα και μια...αγανάκτηση από την πλευρά των αγροτών, δικαιολογημένη, μιας και σε άλλες περιοχές της χώρας έχουν δοθεί κονδύλια για την εφαρμογή της μεθόδου αυτής...

Υπενθυμίζεται ότι σημερα το βράδυ πραγματοποιείται συνάντηση στο Τυμπακι μεταξύ των αγροτών, με ενα από τα βασικά θέματα να είναι η φονικη πεταλουδα
 

 

mesaralive.gr  09 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα