Αποκλειστικό: Που είναι κρυμμένα τα ναρκωτικά στο καράβι στην Αγία Γαλήνη

mesaralive.gr  14 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αποκλειστικό: Που είναι κρυμμένα τα ναρκωτικά στο καράβι στην Αγία Γαλήνη

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες για την επιχείρηση του πλοίου «Andreas», το οποίο είναι αφημένο εδώ και ένα χρόνο στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης.

Είδηση την οποία αποκάλυψε το mesaralive.gr, το οποιο πρώτο πανελλαδικά έκανε αναφορά για την επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη. Συμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr λίγο πριν ρυμουλκηθει το πλοίο "ANDREAS", αποκαλύφθηκε πως οι έξι τόνοι ναρκωτικών που είχαν βρεθεί δεν είναι οι μοναδικοί που είχε κρυμμένο στα αμπάρια του!

Ετσι μια μεγάλη επιχείρηση εχει στηθεί από αστυνομικούς του νησιού, αλλά και ειδικό κλιμάκιο που έχει ταξιδέψει από την Αθηνα. Το λιμάνι της Αγίας Γαλήνης είναι πλέον σε κατάσταση συναγερμού και οι πληροφορίες λένε ότι η ποσότητα που ήταν καλά κρυμμένη εδώ και ένα χρόνο είναι μεγαλη και θα προστεθεί στους έξι τόνους που είχαν εντοπιστεί το 2017 στις αρχές Δεκέμβρη.

Συμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι επιτήδειοι είχαν δημιουργήσει διπλή επένδυση σε διάφορα μέρη του πλοίου, όπως στα πλαϊνά του. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες μένει να επιβεβαιωθούν, μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις

Πάντως αυτό που ακούγεται και το μεταφέρουμε με επιφύλαξη είναι πως μπορεί να μιλάμε για ποσότητα πιο μεγάλη ακόμη και από αυτή που είχε βρεθεί το 2017.

Τι θα γινόταν αν...

Αυτό που διερωτάται κανείς είναι τι θα γινόταν αν κάποιοι μάθαιναν ή γνώριζαν την ύπαρξη του φορτίου. Σε τι κίνδυνο θα μπορούσε να μπει η τοπική κοινωνία. Δικαιώνεται λοιπόν ο πρόεδρος της Αγίας Γαλήνης Μανώλης Φουντιδάκης που φωνάζει από την πρώτη στιγμή για την άμεση απομάκρυνση του πλοίου αυτού, όπως και του δεύτερου που είναι στο λιμάνι

 

mesaralive.gr  14 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ