Αποκλειστικό: Σε χωριό της Μεσαράς η μητέρα με το παιδί της μετά το Γολγοθά τους!

mesaralive.gr  07 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αποκλειστικό: Σε χωριό της Μεσαράς η μητέρα με το παιδί της μετά το Γολγοθά τους!

Η περιπέτεια μιας μητέρας με το παιδί της έλαβε τέλος με το τέρμα της να είναι στη Μεσαρά

Η περιπέτεια μιας μητέρας με το παιδί της που βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο, ανεβαίνοντας εναν Γολγοθά, έλαβε τέλος με το τέρμα της να είναι στη Μεσαρά

Συμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr οι δυο τους αγκαλιάστηκαν απο την τοπική κοινωνία χωριού της Μεσαράς, με την ελπίδα να γεννιέται ξανά!

Η μητέρα και το ανήλικο παιδί της, ταλαιπωρήθηκαν πολύ, τελικά βρήκαν σπίτι, ενώ η μητέρα βρήκε και δουλειά. 

Διαβάστε την ανάρτηση της Κίτρινης Αποστολής για το αίσιο τέλος της "Οδύσσειας", μητέρας και παιδιού:
"Επειδή όλα αυτά τα χρόνια όποια ιστορία αναδεικνύεται μέσα από την Κίτρινη Αποστολή θέλουμε να σας ενημερώνουμε και για την εξέλιξη της!!! Πριν μια βδομάδα ειδοποιηθηκαμε από φίλους ότι μια κυρία με το ανήλικο παιδί της ερχόμενη στο Ηράκλειο για να βρει δουλειά και ενώ είχε συμφωνήσει, με κάποιους ανθρώπους τελικά αυτοί αθέτησαν την συμφωνία, μη απαντώντας στα συνεχή τηλέφωνα, με αποτέλεσμα μην έχοντας άλλα χρήματα οι άνθρωποι,να μείνουν για 2 βράδια στο δρόμο!! 
Το επόμενο βράδυ 2 φίλοι της Κίτρινης Αποστολής πλήρωσαν ξενοδοχείο στο κέντρο για να μείνουν και μας ενημέρωσαν για την περίπτωση!!!
Το επόμενο πρωί ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την μητέρα με το παιδί που βρέθηκαν απέναντι σε μια πολύ δύσκολη θέση!!! Από την πρώτη στιγμή δώσαμε στην κυρία να καταλάβει ότι θα είμαστε δίπλα της μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια!! 
Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γίνει ήταν να βρεθεί χώρος για να μείνουν και φυσικά φαγητό για να μπορέσουμε να ψάξουμε πιο άνετα για δουλειά!!! Μετά από μια βδομάδα λοιπόν είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η γυναίκα με το παιδί βρίσκονται σε χωριό της ενδοχώρας σε ένα πάρα πολύ καλό σπίτι προσέχοντας ένα κύριο και μένουν παράλληλα σε αυτό!!! Η ιστορία αυτή έδειξε πραγματικά την αλληλεγγύη της σε όλο το μεγαλείο!! Ο Jonni Vrith και ο Mixalis Drimis , είναι αυτοί που ανέδειξαν την περίπτωση και πληρώνοντας το ξενοδοχείο το πρώτο βράδυ. Το κύριο Dionisis Kokkonis από τα ιδρύματα Καλοκαιρινού που εξασφάλισε όσο καιρό χρειάστηκε φαγητό από το σισσυτιο. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η κυρία Eirini Kokolaki που όλες τις μέρες τους φιλοξένησε στο ξενοδοχείο που διατηρεί στο Ηράκλειο!! Και τέλος ευχαριστούμε τον κύριο Αντώνη για την πολύτιμη βοήθεια του!! Από σήμερα λοιπόν ανοίγεται μια νέα σελίδα στην ζωή αυτών των ανθρώπων και όλα αυτά χάρις στην δική σας συμμετοχή!!! Η γυναίκα με την οποία μιλάμε καθημερινά θέλει να σας ευχαριστήσει όλους σας μέσα από τα βάθη της καρδιάς της για την συμπαράσταση σας!!
ΥΓ: Όποιος έχει παπούτσι 43 νούμερο για το παιδί επειδή αυτό που φοράει είναι σκισμένο ας το φέρει στα γραφεία μας!!
Καλό σας βράδυ!!!!
 

 

mesaralive.gr  07 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα