Απολογείται για τη δολοφονία του 43χρονου Κώστα

mesaralive.gr  16 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Απολογείται για τη δολοφονία του 43χρονου Κώστα

Ενώπιον της Ανακρίτριας οδηγείται σήμερα ο 60χρονος άνδρας που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 43χρονο άνδρα στο Βμαβακόπουλο Χανίων πριν από 4 ημέρες.

Ο 60χρονος, κατά τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, είχε εμφανιστεί αμετανόητος απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων ότι το έκανε επειδή το θύμα "είχε ψευδοκρήσει".

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε το μεσημέρι της 12ης Μαϊου όταν ο 60χρονος άνδρας πήγε στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε το θύμα. Έβγαλε το κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε με συνέπεια λίγο αργότερα ο 43χρονος Κώστας Κατσουλάκης να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι κτηματικές διαφορές που φέρονταν να είχαν θύμα και θύτης, δεν αφορούσαν σε προσωπική περιουσία του άτυχου Κώστα Κατσουλάκη αλλά σε δημοτική περιουσία, την οποία υπερασπιζόταν και τελικά πλήρωσε με τη ζωή του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του Ορθουνίου, ο 60χρονος δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό, καθώς θεωρούσε τον εαυτό ως τον απόλυτο «άρχοντα», διεκδικώντας στρέμματα γης, των τρεχούμενων νερών και άλλων θεμάτων. Μάλιστα, τις παράλογες διεκδικήσεις του, τις νομιμοποιούσε με την λογική πως η οικογένεια του ήταν η πιο παλιά του χωριού και πως είχε καταπατηθεί η οικογενειακή τους γη.

 

mesaralive.gr  16 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ