Eλεύθεροι οι 22 Πακιστανοί για τη συμπλοκή-Δεν επιστρέφουν στο Τυμπάκι

cretalive.gr  01 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Eλεύθεροι οι 22 Πακιστανοί για τη συμπλοκή-Δεν επιστρέφουν στο Τυμπάκι

Αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους

Ενώπιον της Α ' Ανακρίτριας Ηρακλείου, βρέθηκαν και απολογήθηκαν οι 22 Πακιστανοί οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Τυμπάκι για την αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό δύο εκ των συμμετεχόντων.

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ελεύθεροι και οι 22, ωστόσο, όσον αφορά στο ποινικό σκέλος, που σχετίζεται με την αιματηρή συμπλοκή. Ειδικότερα, δεν τους επιτρέπεται να επιστρέψουν στο Τυμπάκι, ενώ είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν το «παρών» δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα που έχει οριστεί. Επίσης τους απαγορεύεται να μετακινηθούν εκτός νομού Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει σε βάρος τους σωρεία διώξεων. Ειδικότερα τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Επίσης διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: Συμπλοκή, διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα. 

Σημειώνεται ακόμα, ότι σε σύσκεψη στον Δήμο Φαιστού ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, Ταξίαρχος Νίκος Σπυριδάκης, με φόντο το τεταμένο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή . υποσχέθηκε αυξημένη αστυνόμευση, ισχυρότερη παρουσία στο  αλλά και ενίσχυση δυνάμεων με ΤΑΕ και διμοιρίες υποσχέθηκε σε 

 

cretalive.gr  01 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα