Άργησε να αντιδράσει η Πυργιώτισσα… ήττα 3-2 από την Δαμάστα εκτός έδρας

mesaralive.gr  21 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Άργησε να αντιδράσει η Πυργιώτισσα… ήττα 3-2 από την Δαμάστα εκτός έδρας

Φώτο: mesaralive

Άργησε να αντιδράσει η Πυργιώτισσα στο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Δαμάστα, καθώς έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-0, για να προσπαθήσει στη συνέχεια να αλλάξει τα δεδομένα φτάνοντας μια ανάσα από την ανατροπή την οποία τελικά δεν πέτυχε, αφού το σφύριγμα της λήξης την βρήκε να γνωρίζει την ήττα με 3-2.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 2΄ με τον Νικολάου, για να έρθει ο Δαργάντης στο 41΄ να σημειώσει το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά στο σκορ σε 3-0 με τέρμα που πέτυχε και πάλι ο Δραγάντης.
Από το σημείο αυτό και μετά, η Πυργιώτισσα ξεκίνησε δυναμικά την αντεπίθεσή της για να καταφέρει αρχικά να μειώσει το σκορ σε 3-1 στο 60΄ με τον Γκινίκα και στη συνέχεια με τον Κιόσια στο 75΄ σε 3-2.
Στα εναπομείναντα μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης λεπτά, η Πυργιώτισσα κυνήγησε την ανατροπή, χωρίς όμως να μπορέσει να την πετύχει και έτσι το 3-2 υπέρ της Δαμάστας έμεινε ως τελικό σκορ του αγώνα.

Δαμάστα: Κεραμιδάς, Κουγιουμουτζάκης, Μεσσαριτάκης, Ρουμπάκης Κ., Περάκης Δ., Τσάφκα, Συνολάκης, Νικολάου(90’ Φραγκεδάκης), Δαργαντής, Γκούφας(77’ Πολυχρονάκης), Τζαγκαράκης.

Πυργιώτισσα: Νικολιδάκης(46’ Νικολιδάκης), Αυγενάκης, Μανουσάκης, Χνιωτάκης, Παρίσι,Μνιωτάκης, Φιτσάκης, Γκινίκα, Κιόσια, Θάνος(75’ Στρατιδάκη), Νιολάκης.

 

notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  21 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα