Άρης - ΑΕΛ Λεμεσού 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στην Κύπρο

mesaralive.gr  26 July, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Άρης - ΑΕΛ Λεμεσού 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στην Κύπρο

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ Λεμεσού στη Θεσσαλονίκη και πλέον η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα κριθεί στην Κύπρο.

 Μετά από ένα αδιάφορο εικοσάλεπτο ο Άρης ανέβασε στροφές και στο 39’ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Ιντέγιε έκανε το γύρισμα και ο Ντόσα Ζούνιορ σταμάτησε με το χέρι τη μπάλα.
Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδειξε την άσπρη βούλα ισχυριζόμενος πως η μπάλα είχε περάσει νωρίτερα άουτ. Ένα λεπτό μετά οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έφτασαν μία ανάσα από το 1-0 αλλά το σουτ του Φετφατζίδη έπειτα από την προσπάθεια του Βέλεθ σταμάτησε στο αντίπαλο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση από πλευράς Άρη συνεχίστηκε με την ΑΕΛ να κλείνει τους χώρους στα μετόπισθεν θέλοντας να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.
Ο Γκαζαριάν στο 70ό λεπτό έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα.
Οι γηπεδούχοι παρά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκαν συνέχισαν να έχουν την κατοχή «χτυπώντας» κυρίως από τα άκρα. Στο 87’ ο Ματίγια με ωραία σουτ εκτός περιοχής βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βοζίνια ενώ στη συνέχεια ο Ντιγκινί έστειλε την μπάλα άουτ.
Έτσι ο Άρης δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της κυπριακής ομάδας η οποία στάθηκε όρθια στο «Κλ. Βικελίδης» και πλέον περιμένει τους «κιτρινόμαυρους» στην Λεμεσό.
Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπάσα (74’ Σάσα), Ματίγια, Φετφατζίδης (65’ Λάρσον), Τόνσο (84’ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε.
Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Βοζίνια, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Ζούνιορ (79’ Κοέλιο), Γκοντάλ, Τεϊσέιρα, Βέελερ (89’ Αβραάμ), Ζντραβκόβσκι, Γκαθτανιάγα, Αντάμοβιτς (64’ Γκαζαριάν), Χουράδο, Αγκάνοβιτς.

 

mesaralive.gr  26 July, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ