Αρκετές και αυτή τη βδομάδα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

  29 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αρκετές και αυτή τη βδομάδα οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Αρκετές αναμένεται να είναι  καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 29 Ιουνίου:

Από 8 έως 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο δρόμο προς Μαλάδες, στην οδό Ειρήνης και φιλίας μετά το πρατήριο υγρών καυσίμων Παπαδάκη, στην περιοχή της επιχείρησης επενδύσεις ξύλου Χαλκιαδάκη, Κασωτάκη, προκατ Καμπουράκη και Κρητικής Σφολιάτας.

Από 8 το πρωί έως 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Αμουργέλες και στις περιοχές των αρδευτικών Θωμαϊδη, Τερζάκη, της λιμνοδεξαμενής Αρκαλοχωρίου και του αντλιοστασίου Αμουργελών.

Τρίτη 30 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Γενικά στο χωρίο Ποταμιές, στις εγκαταστάσεις του φράγματος Αποσελέμη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στο δρόμο από το χωριό Αυγενική προς την Αγ.Βαρβάρα, μετά το οινοποιείο της ΕΓΣΗ, αριστερά, στις περιοχές των αρδευτικών Ποδηματά και Μανδαλενάκη.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Ασκοί, στη περιοχή της οικίας Σταυρουλάκη Εμμ.

Τετάρτη 1 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις περιοχές του 9ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μπετεινάκη, του πάρκο στην οδό Παρασκευοπούλου, της κλινικής Αλεξανδράκη.Επίσης στη λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσσού έως το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων και στις οδούς Παρασκευοπούλου, Μελ.Πηγά, Σήφακα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στα χωριά Χαράκι και Μελιδοχώρι.

Πέμπτη 2 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m.Σκλαβενίτη, του ξενοδοχείου Κοράλι, και του ξενοδοχείου Candia maris.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στην οδό Έβανς από τη λ.Ν.Πλαστήρα έως την οδό Μηλιαρά, Τσουδερών και Σουμερλή από την οδό Πεδιάδος έως την οδό Μηλιαρά και στην οδό Πεδιάδος από την οδό Ρενιέρη έως την Πύλη Ιησού.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Μαδέ και Βοριάς.

Παρασκευή 3 Ιουλίου:

Από τις 5.30 τα ξημερώματα έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο κόμβο της Γιόφυρο στην περιοχή της πρώην τράπεζας Κύπρου και στην οδό Σπύρου Μουστακλή στις περιοχές της πανσιόν Μαρκάκη, του Κολυμβητιρίου, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σαμόλη, του Παγκρητίου σταδίου.Επίσης στις περιοχές Λίντο, πρώην βυρσοδεψίων, επιχειρήσεων Τσουδή, EXPRESS SERVICE, ΕΒΓΗ, Talos Plaza, Γηπέδου ΟΦΗ, Αγ.Βαρβάρας, Μονάδας Φροντίδας Ηλικειωμένων στα Καμίνια, Τάλου και Χανιώπορτας.Στην λεωφ.Μίνωος από την λεωφ.62 Μαρτύρων έως την παραλλιακή οδό και στην οδό Μαχής Κρήτης μετά παρόδων και στην περιοχή που περικλύεται από τη λεωφ.Μίνωος, λεωφ.62 Μαρτύρων, Κυταίου, Μάχης Κρήτης και λεωφ.Σοφ.Βενιζέλου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Δαμάνια.

 

  29 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα