Ασύλληπτη τραγωδία στην Κυπαρισσία - Νεκροί σε τροχαίο τρεις 15χρονοι (φώτο-βίντεο)

  19 November, 2018 ΑΡΘΡΑ
Ασύλληπτη τραγωδία στην Κυπαρισσία - Νεκροί σε τροχαίο τρεις 15χρονοι (φώτο-βίντεο)

Τα τρία αγόρια έφυγαν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα - Πήγαιναν προς τα Φιλιατρά με το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός που είχαν πάρει κρυφά - Ήταν αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και θεωρούνταν ταλέντα

Εξέπνευσε στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου όπου μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και ο τρίτος δεκαπεντάχρονος που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με δύο συμμαθητέςτου και συγκρούσθηκαν με μικρό φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης, στο ύψος της Τερψιθέας, έξω από την Κυπαρισσία.

Ακαριαία είχαν χάσει τη ζωή τους ένας 15χρονος Έλληνας και ένας 15χρονος Βούλγαρος.

Το χρονικό του πολύνεκρου τροχαίου

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας. Η σύγκρουση δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρξαν εγκλωβισμένοι τρεις 15χρονοι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έφθασε στο σημείο και έστησε επιχείρηση απεγκλωβισμού. Τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος τριών επιβατών ηλικίας 15 ετών, οι δύο μάλιστα εξέπνευσαν στο σημείο, ενώ ο τρίτος λίγες ώρες αργότερο στο Νοσοκομείο του Ρίο.

Τέλος ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

 

  19 November, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα