Ασυνείδητοι έκλεψαν τις μπαταρίες από τη γεννήτρια του Κέντρου για παιδιά με Αναπηρία της Πόμπιας.

mesaralive  03 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ασυνείδητοι έκλεψαν τις μπαταρίες από τη γεννήτρια του Κέντρου για παιδιά με Αναπηρία της Πόμπιας.

Απίστευτο κι όμως αληθινό…. Η αναλγησία κάποιων δεν έχει όρια…. Έβαλαν «στο μάτι» τις μπαταρίες της γεννήτριας του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Πόμπιας και τις έκλεψαν.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην πρωινή εκπομπή του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού Dream fm.

Αποτέλεσμα της κλοπής; Το Κέντρο να βυθιστεί ξαφνικά στο σκοτάδι, στο μπλακ αουτ του περασμένου Σαββάτου με τους εργαζόμενους να ψάχνουν το λόγο που δεν έπαιρνε μπροστά η γεννήτρια. Ο βοηθητικός φωτισμός άναψε αμέσως και ο  ηλεκτρολόγος που καλέστηκε  άμεσα , «ανακάλυψε» την κλοπή των μπαταριών τις οποίες αντικατέστησε με  κάποιες που δανείστηκε. Η αξία των μπαταριών είναι στα 600 ευρώ,  είναι μεγάλες και επαναφορτιζόμενες κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλα οχήματα.

Ο κλέφτης προφανώς γνώριζε το «αδύνατο» σημείο του Παραρτήματος  απ΄ όπου θα μπορούσε να έχει πρόσβαση, μπήκε μέσα σε ανύποπτο χρόνο και αφαίρεσε τις μπαταρίες, χωρίς ωστόσο να σκεφτεί ότι αυτή του η ενέργεια θα μπορούσε να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα παιδιά με αναπηρία που φιλοξενούνται στο Παράρτημα, είχε ανάγκη από οξυγόνο για παράδειγμα ή άλλη είδους υποστήριξη, η κατάληξη θα ήταν τραγική…. Ευτυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη, ωστόσο το περιστατικό είναι καταδικαστέο, αφού κάποιος έκλεψε ένα Παράρτημα  που προσφέρει πολλά σε παιδιά με Αναπηρίες και στο οποίο οι εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό γι αυτά τα παιδιά…

 

mesaralive  03 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα