Αυγουστος γεμάτος εκδηλώσεις στο Σίβα

  16 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Αυγουστος γεμάτος εκδηλώσεις στο Σίβα

Πλούσια η πολιτιστική δραστηριότητα στο Σίβα κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Μια αλλιώτικη βραδιά περιμένει τα παιδιά από 4 ετών και άνω, στο Δημοτικό Σχολείο Σίβα, το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 7.00 το απόγευμα.

Μια διαφορετική βραδιά με την Ιφιγένεια Γρινιαράκη και την αφήγηση του παραμυθιού: «Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι». Με μουσική και θεατρικό παιχνίδι θα εμψυχώσει η Ιφιγένεια, μαζί με τους μικρούς μας ταξιδιώτες στην ονειροφαντασία και φυσικά δε θα λείψει και η ζωγραφική.

Υπέροχα οι Τέχνες θα συνταιριάξουν όμορφα κι αρμονικά με την μοναδική Ιφιγένεια Γρινιαράκη!

Ελάτε να γνωρίσουμε την Ιφιγένεια Γρινιαράκη…

Η Ιφιγένεια γεννήθηκε στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης. Σπούδασε ενορχήστρωση κινηματογράφου, παράλληλα έκανε κλασσική κιθάρα και αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στην εκπαίδευση προσχολικής ηλικίας. Παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε επιμορφωτικά σεμινάρια στο ελεύθερο Πανεπιστήμιο ποίησης «Οδυσσέα Ελύτη», με εισηγητή τον καθηγητή Γλωσσολογίας και πρώην πρύτανη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργο Μπαμπινιώτη. Κατόπιν παρακολούθησε το σεμινάριο μουσικό - κινητικής, θεάτρου, φωνητικής, Βιολοντσέλο, jazz φωνητική και το σεμινάριο έκφρασης μέσω του σώματος, Art θεραπεία τέχνης με την Ιωάννα Κυλίμη.

Αυτή την στιγμή η Ιφιγένεια Γρινιαράκη εργάζεται ως «Art θεραπεύτρια» και ως εμψυχώτρια σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: ‘’Το Σώμα μέσα από την Τέχνη’’ σε διάφορους χώρους στο Τυμπάκι, Μοίρες, Πιτσίδια, Φανερωμένη.

Μια φορά κι ένα καιρό…. Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη, δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινήσει…. Με την Ιφιγένεια Γρινιαράκη και όλους εσάς αγαπημένα μας παιδιά και συνταξιδιώτες στην Ονειροφαντασία. Ελάτε το Σάββατο στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο του Σίβα για να ονειρευτούμε μέσα από τις Τέχνες!

Εύα Καπελλάκη – Κοντού [Εκπαιδευτικός και αρθρογράφος Lettere Classiche dell’ Universita’ degli studi di Napoli “Federico II”]

 

  16 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ