Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα του ιού στην Κρήτη-Τι γίνεται με τη Μεσαρά

  13 August, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Αργά,αλλά σταθερά αυξάνονται τα κρούσματα στο νησί

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η κυβερνηση,σχετικά με τη γεωγραφική κατανομή των τελευταίων κρουσμάτων στη χώρα,τρείς νέες περιπτωσεις κατεγράφησαν στο νησί,δύο απο τις οποίες ,μάλιστα,αφορούν την Π.Ε Ηρακλείου,ενώ η τρίτη την Π.Ε Λασιθίου.

Μεσαρά: Νέες εστίες και άυξηση των κρουσμάτων

Αναφορικά με την περιοχή μάς και με δεδομένο ότι τα τελευταία 24ωρα εντοπίστηκαν δύο νέες εστίες του ιού,σημειώθηκε μικ΄ρη αύξηση των κρουσμάτω στον Δήμο Φαιστούν.

Νικολιδάκης: "Μικρή αύξηση σε δύο χωριά"

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με το Δήμαρχο Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη, τα κρούσματα στα δύο χωριά, έχουν αυξηθεί - από δύο που ήταν στο κάθε χωριό - σε «τουλάχιστον 4» και 3.

Για το λόγο αυτό, μερικοί κάτοικοι του ενός εκ των δύο χωριών, αποφάσισαν να τεθούν σε αυτοαπομόνωση, για προληπτικούς, ωστόσο, λόγους.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Νικολιδάκης: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι, επειδή είχαν έρθει σε επαφή με τα κρούσματα, αποφάσισαν, αυτοβούλως, να μείνουν στο σπίτι τους, ώστε να είναι σίγουροι.». «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για “καραντίνα”.», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος.

 

  13 August, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα