Αυξάνονται συνεχώς οι εμβολιασμοί στην Κρήτη

creta24.gr  02 December, 2021 ΑΡΘΡΑ
Αυξάνονται συνεχώς οι εμβολιασμοί στην Κρήτη

«Εκτοξεύθηκαν» τα ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στην Κρήτη, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων το μεσημέρι της Τρίτης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, ο αντιπρόεδρος των Εποπτών Δημόσιας Υγείας Αντώνης Παπαδάκης επιβεβαίωσε ότι υπάρχει σημαντική αύξηση στους εμβολιασμούς.

«Προχθες είχαμε 830 περισσότερες α’ δόσεις σε όλη την Κρήτη. Χθες είχα επικοινωνία με ένα εμβολιαστικό κέντρο και φαίνεται ότι οι α’ δόσεις είχαν διπλασιαστεί, μετά την ανακοίνωση των μέτρων. Θεωρώ τις επόμενες ημέρες θα δούμε εκτόξευση. Είναι άνθρωποι που το αμέλησαν, που το άφησαν τελευταία στιγμή γιατί φοβόταν, είτε το αμελούσαν. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε εκτόξευση» τόνισε ο κ. Παπαδάκης.

Κλείνοντας, σημείωσε πως υπάρχει σημαντική αύξηση και στις αναμνηστικές δόσεις στην Κρήτη. «Βλέπουμε ένα 12 – 13% παραπάνω από προηγούμενες ημέρες και ο φόβος της μετάλλαξης στην Ελλάδα, κινητοποίησε κάποιους συνανθρώπους που θεωρώ ότι φοβόταν την όλη διαδικασία που τους οδήγησε να λάβουν την δόση».

 

creta24.gr  02 December, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα