Αυξημένα μέτρα ασφαλείας εφαρμόζονται σε πολλές ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης

  28 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας εφαρμόζονται σε πολλές ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας εφαρμόζονται σε πολλές ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης την περίοδο που διανύουμε, με στόχο να μη βρεθούν προ δυσάρεστης εκπληξης να πέσουν θύματα κλοπής από επιτήδειους που αναπτύσσουν αυτή την παρανομη δραστηριότητα.
Τους μήνες που διανύουμε, κατα τους οποίους τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία είναι κλειστά και σε φάση ανακαίνισης και συντήρησης, οι επιτήδειοι τα βάζουν στο στόχαστρο με σκοπό να εισβάλλουν σε αυτα και να αρπάξουν από συσκευές και διάφορα αντικείμενα, μέχρι και... οικοδομικά υλικά, τα οποία είναι εντός των εγκαταστάσεων, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

Φύλακας σε ξενοδοχείο, ο οποίος μιλά στο voucherergasia.gr σημείωσε πως η περίοδος αυτή είναι ιδανική για όσους θέλουν να εισβάλλουν στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

«Κατά καιρούς έχουν γίνει περιστατικά κλοπών σε ξενοδοχεία. Η περίοδος αυτή ειναι αγχωτική για εμάς που έχουμε αναλάβει τη φύλαξη τους γιατί το γεγονός ότι πολλές Μονάδες δεν είναι σε λειτουργία, αλλά σε φάση ανακαίνισης και συντήρησης, είναι μια ευκαιρία για τους "αετονύχηδες"», σημειώνει ο εν λόγω φύλακας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγα 24ωρα είχαμε τη σύλληψη ενός 48χρονου που εισέβαλε σε ξενοδοχείο στον Αγιο Νικόλαο.
Ειδικότερα στις 25 Γενάρη ο 48χρονος αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου, κλινοσκεπάσματα, μία τηλεόραση  και ένα ηλεκτρικό στεγνωτήρα μαλλιών, συνολικής χρηματικής αξίας 200 ευρώ. 
«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου εντοπίστηκε ο 48χρονος και σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους τα αφαιρεθέντα αντικείμενα. 
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 

  28 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ