Αύριο στο Τυμπάκι και το Σάββατο στις Μοίρες  το Πασχαλινό Παζάρι από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

mesaralive.gr  02 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Αύριο στο Τυμπάκι και το Σάββατο στις Μοίρες  το Πασχαλινό Παζάρι από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Στην «καρδιά» της λαϊκής αγοράς του Τυμπακίου θα βρεθεί αύριο Παρασκευή το πρωί ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για το καθιερωμένο Πασχαλινό Παζάρι του.

Λαμπάδες, φαναράκια, εξαιρετικές πασχαλινές δημιουργίες, για μια ακόμα φορά, θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις και θα προσελκύσουν τον κόσμο να αγοράσει τα πασχαλινά δώρα του από τους πάγκους του πολύ δραστήριου Συλλόγου.

Και φέτος τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και πολλοί φίλοι που στηρίζουν με κάθε τρόπο την όλη προσπάθεια, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου του Συλλόγου και Παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη, έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές κατασκευές!

Στόχος όπως και κάθε χρόνο, είναι μέσα από τα παζάρια να συγκεντρωθούν χρήματα για τις πλούσιες δραστηριότητες του μεσαρίτικου Συλλόγου οι οποίες έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν πάρα πολλά στα ΑμεΑ του Νότου.

Αθλητισμός, υλοποίηση προγραμμάτων, υποδομές, κτηριακές εγκαταστάσεις, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, φυσικοθεραπεία, είναι μερικές από τις δράσεις του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» που ζητούν στήριξη μέσα από το καθιερωμένο πασχαλινό παζάρι στο Τυμπάκι.

 

Και στις Μοίρες

Να σημειωθεί ότι μετά το αυριανό παζάρι στο Τυμπάκι, ακολουθεί το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου στις Μοίρες.

Το Σάββατο τα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» θα βρίσκονται στην λαϊκή αγορά των Μοιρών έξω από το Δημαρχείο Φαιστού!

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο που για άλλη μια φορά αναμένεται να «αγκαλιάσει» με πολύ αγάπη την όλη προσπάθεια και να αγοράσει όμορφα πασχαλινά δώρα σε συμβολικές τιμές!

 

mesaralive.gr  02 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα