Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Έως τις 31 Αυγούστου η κατάθεση συνδυασμών και υποψηφιοτήτων συμβούλων

Έως τις 23:59 της Πέμπτης 31 Αυγούστου οι συνδυασμοί που επιθυμούν να μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Ως εκείνη την ώρα, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η οριστική υποβολή των συνδυασμών και η επικύρωση των υποψηφιοτήτων στην Ηλεκτρονική Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών.
Πόσοι είναι οι μέχρι τώρα υποβληθέντες συνδυασμοί
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία (έως 22/08/2023), οι υποβληθέντες συνδυασμοί για τις δημοτικές εκλογές ανέρχονται στους 947, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στους 24.216 και οι υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων στους 22.951.
Όσον αφορά στις περιφερειακές εκλογές οι υποβληθέντες συνδυασμοί ανέρχονται στους 51 και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στους 2.554.
Περισσότερες πληροφορίες για την Πύλη Υποψηφιοτήτων Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών στον σύνδεσμο εδώ.
Δείτε επίσης
- Πανελλαδικές Εξετάσεις: Τι γίνεται με την εισαγωγή στα Τμήματα ξενόγλωσσων φιλολογιών
- Κίνδυνος για ελιές και αμπέλια που επλήγησαν απο το χαλάζι
- Πατσαβουρόπιτα: 11 συνταγές για εύκολες πίτες, γλυκές και αλμυρές
- Καιρός:Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης απο την ΕΜΥ-Πως επηρεάζεται η Κρήτη
- ΕΝΦΙΑ: Εξετάζεται νέα μείωση στον φόρο ακινήτων
Σχετικά άρθρα
- Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Σαρωτικές αλλαγές με το νέο πλαίσιο
- Καταργείται ο δεύτερος γύρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές -Όλες οι αλλαγές
- Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών για τα αποτελέσματα
- H νέα εικόνα της αυτοδιοίκησης στην Κρήτη
- Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Αλλαγή σελίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 5 Περιφέρειες