Αυτοψία στο Στρατόπεδο Νικολούδη από κλιμάκιο του ΥΕΘΑ

mesaralive.gr  18 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αυτοψία στο Στρατόπεδο Νικολούδη από κλιμάκιο του ΥΕΘΑ

Αλληλογραφία με το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, έχει αναπτύξει ο Δήμος Φαιστού, ζητώντας την αξιοποίηση του Στρατοπέδου Νικολούδη.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμαρχο Φαιστού   « Έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Φαιστού κου Αρμουτάκη, στο πλαίσιο του εν εξελίξει προγράμματος άμεσης αξιοποίησης ακινήτων ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικής Άμυνας, επισκέφτηκαν το Δήμο Φαιστού και συγκεκριμένα το Στρατόπεδο  «Τγχη (ΠΖ) ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ ΕΜΜ.», o Διευθυντής  του ΤΕΘΑ Υπτγος κ. Σταθιάς Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο σύμβουλο του ΥΕΘΑ επί θεμάτων αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας κ. Ζησιμάτο Γεώργιο και την ειδική σύμβουλο  του ΥΕΘΑ κα Παληοδήμου Αικατερίνη. Η επίσκεψη έλαβε χώρα στις 24 Iουνίου 2016.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο του Στρατοπέδου, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κου. Κουκιαδάκη Ευριπίδη.

Ο Δήμος Φαιστού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, έχει αναπτύξει αλληλογραφία με το ΤΕΘΑ ζητώντας την αξιοποίηση του Στρατοπέδου, κάτι το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί  σύμφωνα με τον Διευθυντή  του Ταμείου».

 

mesaralive.gr  18 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα