Βάπτιση στο Τυμπάκι με τη συμβολή ιδιωτών και καταστηματαρχών

mesaralive.gr  12 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βάπτιση στο Τυμπάκι με τη συμβολή ιδιωτών και καταστηματαρχών

φωτο:poimin.gr

Το Σάββατο στην Ιερά Μονή Οδηγήτριας…

Σε μια εποχή που οι ηθικές αξίες έχουν εκλείψει και οι άνθρωποι με ευαισθησίες έχουν χαθεί, το φωτεινό παράδειγμα της ανιδιοτέλειας, του ανθρωπισμού, του εθελοντισμού έρχεται να δώσει το Τυμπάκι…

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο mesaralive.gr θα πραγματοποιηθεί βάπτιση με τη βοήθεια ιδιωτών και καταστημαρταχών του Τυμπακίου στην οικογένεια του νεοφώτιστου η οποία αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα του χαρμόσυνου γεγονότος λόγω οικονομικής στενότητας.

Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχουν: ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου παρέχοντας αναψυκτικά, νερά, ποτά και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μετοχίου παραχωρώντας την αίθουσα του συλλόγου για το γλέντι. Επίσης σημαντική είναι η συμβολή των κατοίκων της πόλης και των καταστηματαρχών που θα παραχωρήσουν αφιλοκερδώς κουλούρια, κρέατα και το ψήσιμο αυτού, μπομπονιέρες κλ.π.

Τέλος το θείο χάρισμα στο νεοφώτιστο θα δώσει γνωστό πρόσωπο από τους κόλπους της Τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρηματίας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην τοπική κοινωνία του Τυμπακίου που υπενθυμίζει με πράξεις αγάπης όπως αυτή, πως υπάρχουν ακόμη "Άνθρωποι".

Να ζήσει το νεοφώτιστο!

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
mesaralive.gr  12 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα