Βαριά καμπάνα σε Κουτεντάκη, επειδή τα «έβαλε» με μέλος της ΕΠΟ

mesaralive.gr  04 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Βαριά καμπάνα σε Κουτεντάκη, επειδή τα «έβαλε» με μέλος της ΕΠΟ

Φώτο: mesaralive

2500 ευρώ πρόστιμο, και απαγόρευση ενός έτους από τους αγωνιστικούς χώρους

Αυτή είναι η ποινή που επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στον παράγοντα της ΕΠΣΗ Γιώργο Κουτεντάκη (Πλούταρχο), επειδή τόλμισε και διαπληκτίστηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΧανίων και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Γιώργο Βούρβαχη.

Το χρονικό

Ο κ. Γιουματζίδης
Όλα άρχισαν όταν ο υπεύθυνος τύπου της ΕΠΣΗ Μανόλης Βαρδαλαχάκης επιχείρησε να πάρει κάποια πλάνα με ερασιτεχνική κάμερα και το κινητό του από το παιγνίδι των Μικτών Παίδων και ο διαιτητής–«φυντάνι» του απαγόρευσε με την απειλή να διακόψει το παιγνίδι, επειδή δεν το επέτρεπαν οι κανονισμοί. Μπροστά στους παράγοντες της ΕΠΣΧ, που έκαναν τις «πάπιες»! Έπεσε όμως πάνω σε διαβασμένο, που σε λίγα λεπτά είχε κατεβάσει όλη την προκήρυξη και είχε επικοινωνήσει και με την ΕΠΟ. Στο ημίχρονο ο υπεύθυνος Τύπου της ΕΠΣΗ ζήτησε από τον Χανιώτη διαιτητή να του δείξει πού υπάρχει στην προκήρυξη η απαγόρευση. Έψαχνε, έψαχνε ο κ. Γιουματζίδης αλλά δεν έβρισκε, μέχρι που είπε «κάπου το είχα δει, αλλά εντάξει, τώρα…». Εντωμεταξύ η διαιτησία του σε παιδικό αγώνα (φευ) ήταν δραματική κάτω από τα μάτια του προέδρου της ΕΠΣΧ και φυσικά υπήρξαν διαμαρτυρίες από την Ηρακλειώτικη αποστολή.

Ζήτησε το λόγο.

Στο τέλος του αγώνα ο κ. Βούρβαχης, ενήμερος για την αντίδραση των επικεφαλής των φιλοξενουμένων, βρήκε τον Πλούταρχο Κουτεντάκη την ώρα που πήγε να καταθέσει την ταυτότητά του στους διαιτητές για το παιγνίδι των νέων και άρχισε να του λέει διάφορα, όπως «να κόψεις τις μαγκιές, εδώ δεν περνάνε» και κάτι άλλα μπροστά στον ανύποπτο Μεσαρίτη παράγοντα, με συνέπεια να αρχίσουν τα τραγούδια του στυλ «ανταλλάξαμε λόγια βαριά»! Χαμός, πανικός, απαράδεκτη συμπεριφορά οικοδεσπότη και δη αξιωματούχου της Ομοσπονδίας, ενώ ο υπεύθυνος Τύπου της ΕΠΣΗ του τόνισε την ανεπίτρεπτη συμπεριφορά του. Το περιστατικό πέρασε και μέσα στην ομάδα των νέων και δη στο γιο του κ. Κουτεντάκη, που στη συνέχεια, ο Τίτος έδωσε τις δικές του απαντήσεις στον πρόεδρο μέσα στο γήπεδο πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας την ασίστ στο άλλο.

Έτσι παίζουν με παιδιά;

Έτσι προήλθε η τελευταία σκηνή με τον κ. Βούρβαχη να έχει χάσει την ψυχραιμία του, για να δείξει πως αυτός είναι το «Αφεντικό» στην Κρήτη. Είχαν όμως προηγηθεί κι άλλα, πέραν από την κάκιστη διαιτησία του κ. Γιουματζίδη στο ματς των παίδων – ο επόμενος ρέφερι αλά Κολίνα, κ. Κασσελάκης, σφύριξε τη λήξη του αγώνα των νέων τέσσερα λεπτά νωρίτερα (επειδή η ΕΠΣΗ κέρδιζε 0-4), με την κουφή αιτιολογία «…να μη χτυπήσουν τα παιδιά»!

 

Με πληροφορίες απο το neakriti.gr

 

mesaralive.gr  04 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα