Βασάνιζαν και σκότωναν αδέσποτα σε σπίτι στο Μοσχάτο

  30 July, 2019 ΑΡΘΡΑ
Βασάνιζαν και σκότωναν αδέσποτα σε σπίτι στο Μοσχάτο

Οι γείτονες ήξεραν ,αλλα δεν μιλούσαν....

Μια φρικιαστική ανακάλυψη έκαναν εθελοντές φιλόζωοι σε σπίτι στο Μοσχάτο, όπου βρέθηκαν δεκάδες πτώματα ζώων, σκελετοί, ακόμα και θηλιές!

Η ανακάλυψη έγινε όταν μια περίοικος παραπονέθηκε στις αρχές για έντονη δυσοσμία που ερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι. Όπως εξηγεί η Σοφία Κρομμυδάκη, πρόεδρος εθελοντής οργάνωσης για τα αδέσποτα της περιοχής, «η κατάσταση ήταν αφόρητη. Φορέσαμε ειδικές φόρμες, ανακαλύπταμε πτώματα κάθε μέρα – ήταν ένα θρίλερ».

Από τις 9 Ιουλίου, όταν έγινε ο πρώτος έλεγχος, οι υπεύθυνοι προσπαθούν να καθαρίσουν την κατοικία, βρίσκοντας σκελετούς ζώων σε κούτες, σακούλες και συρτάρια, ενώ στο ταβάνι βρέθηκαν κρεμασμένες θηλιές.

Σύμφωνα με την κ. Κρομμυδάκη, οι γείτονες δεν είχαν κάνει καταγγελία στην αστυνομία, παρά το γεγονός ότι εκ των υστέρων κατέθεσαν πως άκουγαν ουρλιαχτά σκύλων και ζώων από το συγκεκριμένο σπίτι εδώ και περίπου μια δεκαετία.

Οι εθελοντές εκτιμούν πως πτώματα ζώων στοιβάζονταν εκεί για χρόνια. «Σε πολλά σημεία ήταν παλέτες κλεισμένες σαν πόρτες και ζούσαν από πίσω ζώα. Βρήκαμε σε ένα δωμάτιο 11 σκυλιά, σε ένα άλλο τουλάχιστον 25 γατιά, τα οποία ζούσαν δίπλα σε πτώματα άλλων ζώων. Καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση βρίσκονταν».

Στο σπίτι των βασανιστηρίων φέρεται να κατοικεί ένας άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Τα ζώα που βρέθηκαν ζωντανά, δίνονται προς υιοθεσία.

 

  30 July, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα