Το μήνυμα Αγάπης των Χριστουγέννων από ένα άστεγο….

Γράφει η Σοφία Πλουτινάκη  25 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Το μήνυμα Αγάπης των Χριστουγέννων από ένα άστεγο….

Φώτο Αρχείου

Το παρακάτω κείμενο είχε δημοσιευτεί από το Mesaralive.gr στις 25 Δεκεμβρίου 2016. Το αναδημοσιεύουμε για να περάσουμε το παρακάτω μήνυμα. Ας βάλουμε στη ζωή μας την ΑΓΑΠΗ κι ας την «μοιράσουμε» απλόχερα βοηθώντας κάθε ζωντανό πλάσμα που είναι δίπλα μας και χρειάζεται βοήθεια!!!

Χριστούγεννα! Μέρες γιορτής! Μέρες Αγάπης! Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα των Χριστουγέννων! ΑΓΑΠΗ!!!!

Πως το αντιλαμβάνεται όμως κανείς; Ο καθένας με το δικό του τρόπο!!!

Η εικόνα πάντως που συναντήσαμε πριν λίγες μέρες έξω από Σούπερ Μάρκετ  της περιοχής… παραπέμπει στην απόλυτη προσφορά Αγάπης… Από σεβασμό στη στιγμή,  δεν υπήρξε κλικ το στο φωτογραφικό φακό…. Όμως ήταν αληθινό! Συνέβαινε εκεί μπροστά στα μάτια πολλών  συντοπιτών μας που έμπαιναν ή έβγαιναν από το κατάστημα…

Ένας άστεγος, ρακένδυτος, έχοντας στα χέρια του μια κονσέρβα που ενδεχομένως κάποιος του είχε προσφέρει πριν λίγα λεπτά αγοράζοντάς την από το κατάστημα… Ίσως ο άνθρωπος να είχε φάει μέρες… Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να μοιραστεί τη μία και μοναδική κονσέρβα που κρατούσε,  με τα αδέσποτα που τον είχαν περιτριγυρίσει….. Μια μπουκιά αυτός μια εκείνα… Δεν ξέρουμε τελικά πόση από την κονσέρβα έφαγε ο ίδιος και τι ποσότητα έδωσε στα αδέσποτα… αυτό που ξέρουμε είναι πως η εικόνα που είδαμε… αντανακλούσε το μήνυμα των Χριστουγέννων και την ειλικρινή και ανιδιοτελή ΑΓΑΠΗ!!!! Ας βάλουμε στη ζωή μας την ΑΓΑΠΗ κι ας την «μοιράσουμε» απλόχερα βοηθώντας κάθε ζωντανό πλάσμα που είναι δίπλα μας και χρειάζεται βοήθεια!!!

Χρόνια Πολλά!

Σ.Π.

 

Γράφει η Σοφία Πλουτινάκη  25 December, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα