«Blue Horizon» / «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία» λέει ο αδερφός του Αντώνη

https://tvxs.gr/  06 September, 2023 ΑΡΘΡΑ
«Blue Horizon» / «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία» λέει ο αδερφός του Αντώνη

«Δολοφονία» χαρακτηρίζει τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, όταν απωθήθηκε βίαια από μέλη του πληρώματος να επιβιβαστεί στο «Blue Horizon» με αποτέλεσμα να πέσει από τον καταπέλτη και να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά, ο αδερφός του, Νίκος.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου» είπε στο Creta24

«Ο αδερφός μου» συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερη δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σύμφωνα με το ίδιο, ο αδερφός του είχε πάει ταξίδι για να δει φίλους του στην Αθήνα.

«Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

Ο ίδιος ενημερώθηκε στις 3 τα ξημερώματα για το απίστευτο περιστατικό από έναν λιμενικό στον Άγιο Νικόλαο. «Δεν ξέρουμε κάτι άλλο περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση».

Αναφορικά με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας ο αδερφός του 36χρονου ανέφερε ότι τα είδε. «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία», δήλωσε.

 

https://tvxs.gr/  06 September, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα