Ελλάδα: Ένας 19χρονος νεκρός, δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη

  01 February, 2022 ΑΡΘΡΑ
Ελλάδα: Ένας 19χρονος νεκρός, δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη

Δεκαννιάχρονος σκοτώθηκε και άλλοι δύο νέοι τραυματίστηκαν σε επίθεση που υπέστησαν με μαχαίρι σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε περί τη 01.00. Εξετάζεται το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές.

Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του.

Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Μαρτυρία-σοκ για τη δολοφονική επίθεση: «Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο»

Μία γυναίκα άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 χθες το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο». Πρόκειται για μία κάτοικο της περιοχής στην οποία σημειώθηκε η επίθεση στους τρεις νεαρούς οπαδούς.

Επιπλέον, ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν και προσθέτει πως «όλα έγιναν σε ελάχιστο χρόνο». Παράλληλα, μία ακόμη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, είπε: «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν "πού είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία" και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

 

  01 February, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα