Βρήκε λύση ένα μεγάλο πρόβλημα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  27 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βρήκε λύση ένα μεγάλο πρόβλημα του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

«Ένα μεγάλο πρόβλημα του Συλλόγου ΑμεΑ "Το Μέλλον" βρήκε τη λύση του. Συγκεκριμένα, η οροφή του κεντρικού κτιρίου του Συλλόγου, ενός κτιρίου που χρονολογείται περίπου το 1950, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα στεγανότητας.

Η κεραμιδοσκεπή  λόγω παλαιότητας άφηνε το νερό να περνάει μέσα στο κτίριο με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμα και πρόβλημα στατικότητας του κτιρίου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Να υπενθυμίσουμε ότι το mesaralive.gr έχει ενημερώσει από το Σάββατο τους αναγνώστες του για τις εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, έδρα του Συλλόγου (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» αναφέρει επίσης στην ανακοίνωσή του  
«Σε αυτό το πρόβλημα ήρθε και έδωσε λύση, για μια ακόμα φορά η Περιφέρεια Κρήτης, η οποία χρηματοδότησε την θερμομόνωση και στεγάνωσή του. 
Με νέα υπερσύγχρονα υλικά πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες. Τα υλικά αυτά μας επέτρεψαν πρώτον να μην πειράξουμε την εμφάνιση του κτιρίου και δεύτερον τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στο χώρο να μην διακοπούν.
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από το άριστα εκπαιδευμένο στις μονώσεις με Πολυουρία προσωπικό του Χρήστου Στεφανουδάκη. 
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κρήτης και την κυρία Βιργινία Μανασσάκη για όσα κάνουν για το σύλλογο μας, αλλά και το συνεργεία μονώσεων του Στεφανουδάκη Χρήστου για την άριστη συνεργασία μας.».

 

mesaralive.gr  27 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ