Champions League: Eχασε στη Μασσαλία κι έχει μπροστά του τελικο...Europa (HL)

  02 December, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Champions League: Eχασε στη Μασσαλία κι έχει μπροστά του τελικο...Europa (HL)

Η χρήση του Video Assistant Referee (VAR) στέρησε από τον Ολυμπιακό το θετικό αποτέλεσμα που θα του σφράγιζε την πρόκριση του στους ομίλους του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στη Μασσαλία από τη Μαρσέιγ με 2-1 για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Champions League και τα πάντα θα κριθούν σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή τους πορεία την ερχόμενη Τετάρτη (9/12) όπου θα φιλοξενήσουν στο «Καραϊσκάκη» την… αδιάφορη Πόρτο η οποία προκρίθηκε (0-0) μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι στους 16 του Champions League.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Καμαρά, ενώ τα γκολ της Μαρσέιγ πέτυχε με πέναλτι ο Παγιέτ στο 55’ και στο 75’.

Με επιθετική διάθεση μπήκε η Μαρσέιγ στο ματς αλλά στο 29ο λεπτό απείλησε με αξιώσεις την εστία του Σα με το σουτ του Ρονζιέ που έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι έξω. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 33’ με ωραία ενέργεια του Βρουσάι που μπήκε στη περιοχή γύρισε έξω τη μπάλα και ο Καμαρά με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 52’ ο Σισέ ανέτρεψε τον Τοβέν στη περιοχή, ο διαιτητής Μανθάνο συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε πέναλτι και ο Πγιέτ έφερε το ματς στα ίσα στο 55΄(1-1).

Με τον ίδιο τρόπο η Μαρσέιγ πανηγύρισε και το δεύτερο τέρμα της. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ραφίνια στο 73’ και ύστερα από νέα διαβούλευση με τους διαιτητές του VAR καταλογίστηκε νέο πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Παγέ για το 2-1 στο 75’.

Στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία, όταν σε κεφαλιά του Σουντανί και σουτ στην κίνηση του Σισέ από κοντά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Άλβαρο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χεσούς Χιλ Μανθάνο (Ισπανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σακάι – Χολέμπας, Καμαρά, Ραφίνια

ΜΑΡΣΕΪΓ (Αντρέ Βίλας-Μπόας): Μανταντά, Σακάι, Τσαλέτα, Τσαρ, Άλβαρο, Αμαβί, Ρονζιέ (85΄ Γκέιγ), Καμαρά, Κουζάνς (56΄ Σανσόνς), Τοβέν (90΄+5 Άκε), Μπενεντέτο (46΄ Ζερμέν), Παγέτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά (79΄ Μασούρας), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (90΄+2 Σουντανί), Φορτούνης, Αραμπί.

 

  02 December, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα