Χανιά: Κρασιά και τσικουδιές σε σχολική εκδρομή… δημοτικού!

Παιδιά 11 και 12 χρονών φέρνουν από το σπίτι κρασί και τσικουδιά σε σχολικές εκδρομές στην Κρήτη, όπως συνέβη, αυτή τη φορά, στα Χανιά.
Όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο διευθυντής του επίμαχου δημοτικού σχολείου στα Χανιά, κατά την διάρκεια εκδρομής σε χωριό της ενδοχώρας, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ, κάτι όμως που έγινε αντιληπτό και τους αφαιρέθηκαν από τους δασκάλους.
Κατά πόσον τα παιδιά πρόλαβαν να πιουν ή αν είχαν και άλλο κρασί ή τσικουδιά στις τσάντες τους, είναι άγνωστο.
Όπως και να έχει, το γεγονός ότι μικρά παιδιά έχουν τέτοιες τάσεις για κατανάλωση αλκοόλ είναι ανεπίτρεπτο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Φυσικά, η ευθύνη δεν βαραίνει τους ίδιους τους μαθητές, αφού… έτσι έμαθαν, από γονείς, περίγυρο, κοινωνία κλπ.
Δείτε επίσης
- Ξεκινά σήμερα το 1ο Gortys Forum 2025 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσαράς
- Κρήτη – Κύπρος: Στον λαβύρινθο των διαφωνιών παραμένει η ηλεκτρική διασύνδεση
- Από 1 Νοεμβρίου 2025 η λειτουργία της πλατφόρμας δημοσίευσης διαθηκών
- Ρουκέτες Βενιζέλου: «Η χώρα έχει καταστεί μη διακυβερνήσιμη – Θεσμικό και αξιακό αδιέξοδο».
- Δημοσκόπηση:Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση στην υπόθεση Ρούτσι, δυσπιστία προς τη δικαιοσύνη