Χασισέλαιο - χρυσάφι για τους καλλιεργητές από τη Βάθεια!

mesaralive.gr  24 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Χασισέλαιο - χρυσάφι για τους καλλιεργητές από τη Βάθεια!

Ούτε δύσβατες και ορεινές περιοχές έψαξαν για την …εναλλακτική τους καλλιέργεια, ούτε καν θερμοκήπια. Μέσα σε γκαρσονιέρες στην περιοχή της Καμαριανής στην Αλικαρνασσό είχαν στήσει-με ιδιαίτερο μεράκι η αλήθεια-τις υδροπονικές καλλιέργειες

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο για να πιάσεις την …καλή. Με δύο-τρία απλά πράγματα, όπως λάμπες, ανεμιστήρες, ανακλαστήρες θερμότητας και μετασχηματιστές, και φυσικά καλές γνώσεις, μπορείς να στήσει την πιο επικερδή επιχείρηση κάτω από τη μύτη των γειτόνων και να μην σε πάρει χαμπάρι άνθρωπος. Όλα τα προαναφερόμενα ανταποκρίνονται πλήρως στην δράση που είχαν αναπτύξει τα δύο αδέλφια από την Βάθεια και ο φίλος τους, οι οποίοι είχαν κάνει …διατριβή στην υδροπονική καλλιέργεια χασίς.

Ούτε δύσβατες και ορεινές περιοχές έψαξαν για την …εναλλακτική τους καλλιέργεια, ούτε καν θερμοκήπια. Μέσα σε γκαρσονιέρες στην περιοχή της Καμαριανής στην Αλικαρνασσό είχαν στήσει-με ιδιαίτερο μεράκι η αλήθεια-τις υδροπονικές καλλιέργειες των συνολικά 96 δενδρυλλίων τους.
Και για όσους σπεύσουν να υποτιμήσουν την υπόθεση και να σχολιάσουν σχεδόν απαξιωτικά «τι είναι 96 δενδρύλλια μπροστά στις χασισοφυτείες των εκατοντάδων έως και χιλιάδων δενδρυλλίων», παραθέτουμε μία λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά:
 
Το μόλις ένα κιλό χασισέλαιο που βρέθηκε στην κατοχή τους κοστίζει-σύμφωνα με τα επίσημα χείλη της ΕΛ.ΑΣ-περίπου 100.000 ευρώ!
Η κατασχεθείσα ποσότητα του χασισέλαιου είναι από τις μεγαλύτερες στην Κρήτη και η παρασκευή της απαιτεί γνώσεις και ιδιαίτερη επεξεργασία αλλά προφανώς και αξίζει τον κόπο αφού είναι «χρυσάφι».
Μία ποσότητα χασισελαίου σαν το κεφάλι μίας καρφίτσας αρκεί για να επιδράσει στον ανθρώπινο οργανισμό.
Βεβαίως, πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να υποστηρίξουν φανατικά την χρήση του και ως θεραπευτική και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πληρώνουν όσο-όσο για να προμηθευτούν παράνομα, ακόμα και από το εξωτερικό, μία μικρή ποσότητα χασισέλαιου.
Για παράδειγμα υπάρχει κόσμος που πιστεύει ακράδαντα ότι η χρήση αυθεντικού χασισέλαιου μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του καρκίνου, σε επιληπτικές κρίσεις κλπ. Υπό αυτήν την έννοια, υπάρχουν άνθρωποι που ρισκάρουν να περάσουν στην παρανομία για να προμηθευτούν όσο μία ποσότητα για την υγεία τους ή για την αντιμετώπιση προβλημάτων συγγενικών τους προσώπων. 

 

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  24 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα