Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

  12 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα στις 6 το πρωί στις Καλύβες Αποκορώνου, σε απορρίμματα. Έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο υπαλλήλους από την Π.Υ. Βρυσών. Η έκταση των ζημιών δεν ξεπέρασε τα 70 τ.μ.

Σε πολλές περιπτώσεις όμως χρειάστηκε να επέμβει και χθες η Πυροσβεστική.

Πιο συγκεκριμένα, φωτιά εκδηλώθηκε, χθες το πρωί, σε κάδους απορριμμάτων και σε 200 τ.μ. ξερά χόρτα και το πρανές δρόμου στα Ζωνιανά του δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.  Για το συμβάν επιλήφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Γαράζου με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε γεωργική έκταση στο Χουδέτσι του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, χθες στις 15.08 το μεσημέρι. Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από τον 4ο Π.Σ. Ηρακλείου. Η ζημιά περιορίστηκε σε μισό στρέμμα.

Λίγο αργότερα, στις 3.30 το μεσημέρι, η πυροσβεστική κλήθηκε να σβήσει φωτιά σε οικοπεδικό χώρο με ξερά χόρτα, στα παλιά σφαγεία, στη Ν. Αλικαρνασό. Στο σημείο μετέβη ένα όχημα με δύο υπαλλήλους από τον 4ο Π.Σ. ηρακλείου που έσβησε τις φλόγες, οι οποίες περιορίστηκαν σε 10 τ.μ.

Στις 9 το βράδυ ξέσπασε φωτιά σε οικοπεδικό χώρο με ξερά χόρτα και καυσόξυλα στο Αμάρι. Εκεί έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ. Αγίας Φωτεινής.

 

  12 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα