Χριστουγεννιάτικο παζάρι και γιορτή από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

mesaralive.gr  16 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Χριστουγεννιάτικο παζάρι και γιορτή από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Με αγάπη και μεράκι είναι φτιαγμένα τα δωράκια που ετοίμασαν και φέτος τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι τους.

Στους πάγκους των Χριστουγεννιάτικων Παζαριών του Συλλόγου μπορεί κανείς να βρει δωράκια με προσιτές τιμές, στηρίζοντας έτσι και την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» προσφέροντας στην περιοχή της Μεσαράς.

Τα Χριστουγεννιάτικα παζάρια θα πραγματοποιηθούν την επόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο Τυμπάκι και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις Μοίρες.  Τα μέλη του Συλλόγου θα  περιμένουν τον κόσμο, στην  λαϊκή αγορά  του Τυμπακίου την Παρασκευή.  Στις  Μοίρες το παζάρι θα είναι έξω από το Δημαρχείο Φαιστού στην «καρδιά» της Λαϊκής των Μοιρών. Τα μέλη του Συλλόγου περιμένουν και φέτος τον κόσμο να στηρίξει τα καθιερωμένα πλέον Χριστουγεννιάτικα παζάρια του, και να στηρίξει την  μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για τα ΑμεΑ του Νότου. Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος ΑμεΑ "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" υλοποιεί πλήθος δράσεων που στόχο έχουν να βγουν στην κοινωνία οι άνθρωποι με ειδικές ικανότητες  και να διεκδικήσουν το δικαίωμα στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκδηλώσεις του Συλλόγου συνεχίζονται την Κυριακή 20/12 στις 12.00 στη  Φανερωμένη με  Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους φίλους του συλλόγου.

 

mesaralive.gr  16 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ