Δειλινό - Μεσαρά διεκδικούν στο Λίντο το εισιτήριο για τον Τελικό Κρήτης.

mesaralive.gr  28 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δειλινό - Μεσαρά διεκδικούν στο Λίντο το εισιτήριο για τον Τελικό Κρήτης.

Ακόμα μια δυνατή «μάχη» μεταξύ Δειλινού και ΓΑΣ Μεσαράς, αναμένεται να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν σήμερα Σάββατο το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λίντο.

Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο  ανδρικών ομάδων μπάσκετ, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ με το εισιτήριο για τον τελικό Κρήτης να περιμένει αύριο το βράδυ το νικητή της αναμέτρησης.

Να υπενθυμίσουμε ότι Δειλινό και Μεσαρά, αγωνίζονται στην ημιτελική φάση των play off και έχουν αναμετρηθεί μέχρι τώρα τέσσερις φορές με το σκορ στους μεταξύ τους αγώνες να είναι στο 2-2.

Ο νικητής του τελευταίου αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα, θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει στον Τελικό Κρήτης την ομάδα των Χανίων που ήδη έχει πάρει το εισιτήριο για τον τελικό επικρατώντας του Χάνδακα.

Κάλεσμα στους φιλάθλους της Μεσαράς

Η μεσαρίτικη ομάδα του ΓΑΣΜ, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στο Λίντο το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρεται «Και η ώρα έφτασε για τον τελικό των playoff.

Αυτό το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο!

Ο κόσμος καλείται και πάλι να στηρίξει το ΓΑΣΜ σε ένα δύσκολο αγώνα ο οποίος θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στους τελικούς ανδρών Κρήτης»

 

mesaralive.gr  28 March, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα