Δέκα μέρες στην εντατική συμπληρώνει ο Στάθης Καραταράκης-Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

neakriti.gr  19 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δέκα μέρες στην εντατική συμπληρώνει ο Στάθης Καραταράκης-Σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ ο συνεχίζει να μάχεται για τη ζωή του ο νεαρός ποδοσφαιριστής

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, Στάθης Καραταράκης, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη.

Το τροχαίο πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου και έκτοτε, εδώ και 10 ολόκληρες ημέρες, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του, έχοντας στο πλευρό του το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ, καθώς και την οικογένεια και τους φίλους του.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ, κ. Ιωάννη Φανουργιάκη, «Η κατάσταση της υγείας του 29χρονου είναι σταθερή», με τον ίδιο να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον 31χρονο συνεπιβάτη του Στάθη, το τροχαίο συνέβη επί της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο, όταν η μηχανή, την οποία οδηγούσε ο 29χρονος, συγκρούστηκε με την πόρτα σταματημένου οχήματος, με αποτέλεσμα ο ίδιος και ο 31χρονος συνεπιβάτης του να βρεθούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να παρασυρθούν από διερχόμενο όχημα.

Ενώ, από την πρώτη στιγμή, το«κύμα» συμπαράστασης για το νεαρό Κρητικό ποδοσφαιριστή είναι τεράστιο.

 

neakriti.gr  19 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ