Δεν έλειψαν οι πυρκαγίες το Σάββατο στην Κρήτη

  26 January, 2020 ΑΡΘΡΑ
Δεν έλειψαν οι πυρκαγίες το Σάββατο στην Κρήτη

Σε 4 σοβαρά περιστατικά κλήθηκαν οι πυροσβέστες

Τέσσερα σοβαρά περιστατικά πυρκαγιών αντιμετώπισαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Κρήτης χτες, Σάββατο.

Ειδικότερα, στις 12 το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά σε γεωργική έκταση στην Αμμουδάρα Ιεράπετρας, υπό άγνωστές αιτίες. Στο σημείο έσπευσαν 2 άνδρες με 1 όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιεράπετρας. Η φωτιά έκαψε 0,05 στρέμματα υπολειμμάτων καλλιεργειών.

Περίπου μία ώρα αργότερα, 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Βρυσών έσβησαν φωτιά στα Δράμια Αποκορώνου. Η αιτία που ξέσπασε η φωτιά που έκαψε ένα στρέμμα χορτολιβαδικής έκτασης, είναι άγνωστη.

Στις 6 και 11 το απόγευμα κινητοποιήθηκαν 5 άνδρες και 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε δασική έκταση στη Νέα Κυδωνία. Η φωτιά έκαψε 0,05 στρέμματα και η αιτία υπό την οποία ξέσπασε είναι άγνωστη.

Ενώ, υπό άγνωστες αιτίες ξέσπασε φωτιά και στις 11 το βράδυ σε γεωργική έκταση στο Μάλεμε. Η φωτιά ξέσπασε υπό άγνωστες αιτίες και στο σημείο έσπευσαν 2 άνδρες με 1 όχημα του 1ου πυροσβεστικού σταθμού Χανίων. Η αιτία υπό την οποία ξέσπασε η φωτιά που έκαψε 25 τετραγωνικά μέτρα υπολειμμάτων καλλιεργειών, είναι άγνωστη.

Για όλα τα παραπάνω περιστατικά, το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικής, διενεργεί προανάκριση.

 

  26 January, 2020 ΑΡΘΡΑ