Δήμος Φαιστού: Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης για τις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά

mesaralive.gr  24 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Ο Γρηγόρης Νικολιδάκης για τις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά

Με δήλωση του υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Νικολιδάκης παίρνει θέση στις εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά του Δήμου Φαιστού

Φίλες και φίλοι, 

Γνωρίζετε όλοι ότι σε χρόνο μη πολιτικό, έλαβα την απόφαση μετά από πολύ σκέψη, έχοντας γνώση των πραγματικών προβλημάτων του Δήμου μας και τη δική σας προτροπή, να συμμετέχω στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο μας, τον Δήμο Φαιστού. 

Όπως ήταν λογικό, με βάση τη νέα αρχιτεκτονική των Δήμων, αντίστοιχες προθέσεις εξέφρασαν και άλλοι συνυποψήφιοι, διεκδικώντας κατά δήλωση τους, ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Χαιρετίζω αυτές τις υποψηφιότητες, καθώς ο υγιής ανταγωνισμός και η σύνθεση, αποτελούν μέρος της Δημοκρατίας. Ελπίζω κι εύχομαι, ανεξάρτητα από το όραμα που έχει καθένας για τον τόπο μας, το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό, προς όφελος του Δήμου μας.

Σε ότι με αφορά, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι επί είκοσι πέντε χρόνια εργάζομαι σιωπηλά για την τοπική αυτοδιοίκηση γνωρίζοντας εκ των έσω, τη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης, τις πραγματικές δυνατότητες, αλλά και τα πραγματικά προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Με τη διαχρονική εμπιστοσύνη σας και αποδοχή παράλληλα, έχω υπηρετήσει τον τόπο μας από θέσεις ευθύνης, αποκτώντας σημαντική εμπειρία, την οποία και θεωρώ απαραίτητη για τη μετέπειτα πορεία του Δήμου μας. Η ιστορία του τόπου μας άλλωστε έχει αποδείξει ότι η παραγωγή έργου έχει ως βάση της την εμπειρία, που σε συνδυασμό με το όραμα και τις γνώσεις, μπορούν να μας οδηγήσουν στη νέα εποχή. 

Γι’ αυτό το λόγο, στόχος τόσο δικός μου, όσο και της ομάδας που συντάσσεται μαζί μου για το καλό του τόπου μας, είναι να μπει το «εμείς» πάνω από το «εγώ» και η ανιδιοτέλεια, πάνω από τους τίτλους.  Σ’ αυτές τις ημέρες, τα λόγια πρέπει να είναι λίγα και τα έργα πολλά. Προχωράμε μαζί, διεκδικούμε όσα μας αξίζουν κι απαιτούμε όσα έχει ανάγκη ο Δήμος μας, όσα έχει ανάγκη ο τόπος μας.

 

mesaralive.gr  24 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα