Δήμος Φαιστού: Το μήνυμα του δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά και το πρόγραμμα των αγιασμών

  14 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δήμος Φαιστού: Το μήνυμα του δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά και το πρόγραμμα των αγιασμών

Πρωτη μέρα λειτουργίας αύριο για τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου ΦαΙστού

Στο μήνυμα του ο κ.Νικολιδάκης απευθυνόμενος σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς αναφέρει:

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει φέτος, με πολλές και διαφορετικές συνθήκες, με δεδομένα που δεν έχουμε ξαναζήσει. 
Κάθε νέα σχολική χρονιά όμως, αποτελεί μια νέα αρχή και μια πορεία προς τη γνώση και τη βελτίωση. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές μια δημιουργική νέα χρονιά και ειδικότερα σε κάθε «πρωτάκι» καλή αρχή σε μια ανοδική πορεία που έχει ανάγκη ο τόπος. Στους μαθητές της Γ’ Λυκείου δύναμη, κουράγιο και σωστές επιλογές. 
Λόγω των ιδιαιτεροτήτων της, η νέα χρονιά συνδυάζεται με ένα μεγαλύτερο βάρος προς όλους τους εκπαιδευτικούς, στους οποίους εύχομαι καλή χρονιά και καλή δύναμη. Όσο μας αφορά, τόσο η Δημοτική Αρχή όσο όμως και προσωπικά ως δήμαρχος, θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε ανάγκη, σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε καθημερινό θέμα που χρειάζεται επίλυση. 
Γνωρίζουμε όλοι τις νέες συνθήκες. Όπως γνωρίζουμε τον αγώνα που έδωσε ο Δήμος μας για να βγούμε από τις δυσκολίες του κοροναϊού. Αυτός ο αγώνας έδειξε πως όλοι μαζί μπορούμε και τα καταφέρνουμε. Γι’ αυτό και παρακαλώ όλους, να συνεχίσουμε αυτή την κοινή προσπάθεια, να ακούμε τους επιστήμονες και να ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής, ειδικότερα κατά τους μήνες που προβλέπεται νέα έξαρση της πανδημίας. 
Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τιμούμε την Παιδεία. Και κάθε αγώνα για μια κοινωνία προς ένα καλύτερο αύριο. Ας δείξουμε κι ας αποδείξουμε, πως η γνώση, η επίγνωση και ο σεβασμός σε βασικούς κανόνες, αποτελούν τη μεγαλύτερη δύναμη μας. Καλή αρχή!». 

Επισκέψεις στα σχολεία του δήμου

Στο ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο, αλλά και το Λύκειο Μοιρών θα βρεθεί αύριο 14 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, προκειμένου να συμμετέχει στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς. 
Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού αντίστοιχα, αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συμμετέχουν στους αγιασμούς σχολικών μονάδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φαιστού. 
 

Ειδικότερα, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι πρόκειται να παραστούν: 

Α. Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης: ΕΠΑΛ Μοιρών: 09:45 π.μ. Γυμνάσιο Μοιρών: 10:00 π.μ. Λύκειο Μοιρών: 11:30 π.μ. 

Β. Αντιδήμαρχος Παιδείας Βασιλεία Αρμουτάκη:  1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών: 10:30 π.μ. Γυμνάσιο Μοιρών: 10:00 π.μ. Λύκειο Μοιρών: 11:30 π.μ.

Γ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Φασομυτάκης:  Λύκειο Τυμπακίου: 10:30 π.μ. Γυμνάσιο Τυμπακίου: 10:30 π.μ. 

Δ. Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Αντώνης Κωνσταντουλάκης: 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου 11:00 π.μ. 

Ε. Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζαρού & Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Πωλιουδάκης:  Δημοτικό Σχολείο Ζαρού 10:00 π.μ. Γυμνάσιο Ζαρού 10:30 π.μ. 

ΣΤ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης: 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου 10.15 π.μ. 

 

  14 September, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα