Διαγωνισμός για επισκευές στα  σχολεία Μητρόπολης, Κρότου και Καστελίου

  10 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διαγωνισμός για επισκευές στα  σχολεία Μητρόπολης, Κρότου και Καστελίου

Δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση του έργου «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων - αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις του Δήμου Γόρτυνας» με προϋπολογισμό 86.600 ευρώ.

Οι προσφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019,  και ώρα 10:00 π.μ. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 13 Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ.

 

Τη χρηματοδότηση του έργου εξασφάλισε η δημοτική αρχή του Δήμου Γόρτυνας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα από τις πιστώσεις του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

 

Σύμφωνα με το τεχνικό δελτίο, το έργο αφορά συντήρηση των υποδομών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γόρτυνας και οι εργασίες που προβλέπονται είναι οι εξής:

 

Στο Δημοτικό Σχολείο Μητρόπολης, θα γίνει αντικατάσταση της ανατολικής – νότιας περίφραξης του αύλειου χώρου καθώς και τμήμα περίφραξης περιμετρικά της εκκλησίας.

 

Στο Δημοτικό Σχολείο Κρότου θα γίνουν χρωματισμοί, αποξήλωση παιχνιδιών, καθαίρεση παλαιών επιχρισμάτων και δημιουργία νέων, κατασκευή ηλεκτρολογικής εγκατάστασης στις τουαλέτες και συντήρηση εσωτερικών θυρών.

 

Στο Δημοτικό Σχολείο Τσιφούτ Καστελίου θα γίνουν χρωματισμοί, συντήρηση θερμαντικών σωμάτων καθώς και εργασίες συντήρησης στις τουαλέτες και τις εσωτερικές θύρες του κτιρίου.

 

  10 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα