Διακοπές ρεύματος σε Τυμπάκι και άλλες περιοχές της Μεσαράς

mesaralive.gr  01 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Διακοπές ρεύματος σε Τυμπάκι και άλλες περιοχές της Μεσαράς

Φωτο: mesaralive.gr

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρεί αύριο η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. σε περιοχές της Μεσαράς.

Αρχής γενομένης από το Τυμπάκι και τη θέση Μακρυμαλλιανά στην περιοχή του Θερμοκηπίου Μαρκουλάκη Τίτου η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.θα πραγματοποιήσει- σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει ανακοινώσει στην ιστοσελίδα της-  διακοπή ρεύματος από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το μεσημέρι. Επίσης από τις 11 μέχρι τις 1 το μεσημέρι διακοπή ρεύματος έχει προγραμματιστεί για τα Πιτσίδια στην περιοχή του κοιμητηρίου του χωριού. Και οι Κισσοί θα έχουν διακοπή ρεύματος από την 1 μέχρι τις 3 σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ενώ και στις Μοίρες έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος από τις 1 μέχρι τις 3 στον αναδασμό στις περιοχές του ελαιουργείου Μπαμπιονιτάκη και των γεωτρήσεων 143 Μοιρών, 211 Μοιρών 210 ΤΟΕΒ και 3 ΥΕΒ.

Διακοπές και στη Γόρτυνα

Επίσης σύμφωνα με τον προγραμματισμό, διακοπές ρεύματος θα έχουμε και σε περιοχές της Γόρτυνας.

Συγκεκριμένα αύριο Πέμπτη 2 Νοεμβρίου διακοπές ρεύματος προγραμματίζονται στη  Βασιλική στη θέση Γέννες στις περιοχές των γεωτρήσεων ομάδας Τσικνάκη και ομάδας Σπυριδάκη από τις 8 μεχρι τις 11.

Στη Γέργερη στην περιοχή της οικίας Τεριζάκη Γεωργίου από 8-11

Στον Πλάτανο στην περιοχή της γεώτρησης Χαριστάκη Ιωάννη από 11-1

Στα χωριά Γκαγκάλες και Βαλί καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών από 1-3 και στον Πρινιά από 8-10.

 

mesaralive.gr  01 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα