Διεθνής αθλητική διοργάνωση στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου.

mesaralive  27 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Διεθνής αθλητική διοργάνωση στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου.

φωτο:flashnews.gr

Μια πολύ μεγάλη αθλητική διοργάνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Τυμπακίου το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Συγκεκριμένα η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Τάλως" με την έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Φαιστού, θα διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου για αθλητές με αναπηρία "Festos European C1 Paracycling Cup 2015"

Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως τις επόμενες ημέρες από τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, με εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ευρώπη, που αποτελεί και επίσημο προκριματικό για τους Παραολυμπιακούς "Ρίο 2016"!

Στηρίζει το Forum «Οδηγούμε με Ασφάλεια»

Ενόψει  του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου 9-10 Μαΐου στο αεροδρόμιο Τυμπακίου, το Forum «Οδηγούμε με Ασφάλεια» συμμετέχει με στόχο να διαδώσει και να ενισχύσει το μήνυμα για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων, δεδομένου ότι πρόκειται για μια διεθνούς εμβέλειας αθλητική διοργάνωση.  Η παραπάνω δράση αποφασίστηκε να προωθηθεί, σε συνάντηση μεταξύ όλων των συνδιοργανωτών φορέων που απαρτίζουν το Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια», στο ξενοδοχείο Castello. Επίσης στην ίδια συνάντηση αποφασίστηκε να προωθηθούν οι δράσεις με τίτλο:«Ο τόπος μας είμαστε εμείς! Βάζουμε την πινελιά μας!», οι οποίες περιλαμβάνουν αισθητικές παρεμβάσεις στην εικόνα διαφόρων σημείων της πόλης του Ηρακλείου όπως καθαρισμός, ελαιοχρωματισμοί, φύτεμα δένδρων κ.α.. Οι πρώτες δράσεις θα γίνουν σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και περιλαμβάνουν τον καθαρισμό του Ενετικού λιμανιού και καθαρισμό και συντήρηση λιμενοβραχίονα.

 

mesaralive  27 February, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα