Δίκη Τοπαλούδη: Το μεσημέρι η απόφαση

  15 May, 2020 ΑΡΘΡΑ
Δίκη Τοπαλούδη: Το μεσημέρι η απόφαση

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη και οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης στη δίκη για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. Η εισαγγελέας, μάλιστα, δευτερολόγησε, απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσού.

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη τους. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», είπε η εισαγγελέας τονίζοντας στην δευτερολογία της ότι σέβεται το δικηγορικό λειτούργημα.

Σημειώνεται ότι  στις 12 ακριβώς, αναμένεται να εκδοθεί η κρίση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη.

Όλα όσα έγιναν σήμερα

Aπό το πρωί της Πέμπτης, η ατμόσφαιρα στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ήταν ηλεκτρισμένη, με την εισαγγελέα της έδρας να αναφέρει ότι προτίθεται να δηλώσει αποχή από τη δίκη. Η δίκη διακόπηκε για λίγο και στη συνέχεια η εισαγγελέας επέστρεψε και ανέφερε ότι μετά από επικοινωνία με τον προϊστάμενό της όπου του εξέφρασε την επιθυμία της για αποχή, πήρε την εντολή να μείνει.

Στη δικαστική αίθουσα σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Δημήτρης Βερβεσός, κατέφθασε ο σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Κλεφτοδήμος, για να διαμαρτυρηθεί για τις αποστροφές της εισαγγελέως στην χθεσινή αγόρευσή της.

O κ. Κλεφτοδήμος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό των δικηγόρων για αποστροφές της αγόρευσης της εισαγγελέως που όπως είπε «ευθέως και συλλήβδην προσβάλλουν όλους τους δικηγόρους».

Πρόεδρος: Δεν έχετε το λόγο, υπάρχουν άλλα τμήματα για να εκφράσετε τα παράπονά σας δεν είναι εδώ ο τόπος.
Κλεφτοδήμος: Εκφράζω τις διαμαρτυρίες μου για τις αποστροφές της κυρίας εισαγγελέως.

 

  15 May, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα