Δίκτυο Εθελοντών Εκπαιδευτικών στο Δήμο Αγίου Βασιλείου

mesaralive.gr  01 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Δίκτυο Εθελοντών Εκπαιδευτικών στο Δήμο Αγίου Βασιλείου

Φωτο: newsbeast.gr

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου θέλοντας να προσφέρει στον τομέα της μόρφωσης και της παιδείας των μαθητών του Δήμου, αλλά και να στηρίξει τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες, ξεκινά την προσπάθεια δημιουργίας του " Δικτύου Εθελοντών Εκπαιδευτικών Δήμου Αγίου Βασιλείου " .

Οι "Εθελοντές Εκπαιδευτικοί"  θα προσφέρουν  δωρεάν υποστήριξη σε  μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών, Δημοτικού  Γυμνασίου και Λυκείου με στόχο την καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση της σχολικής ύλης.

Γι το λόγο αυτό  το τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίου Βασιλείου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο δίκτυο  σε όλους τους εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων( πτυχιούχους διορισμένους  ή αδιόριστους, τελειόφοιτους, συνταξιούχους),  και τους καλεί να προσφέρουν εθελοντική  διδασκαλία  στους μαθητές, μέσα από μια διαδικασία που ο Δήμος θα οργανώσει και θα συντονίσει.

 Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους ( ονοματεπώνυμο-ειδικότητα - εργασιακή κατάσταση - διεύθυνση κατοικίας-τηλέφωνο ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  [email protected]   ή να επικοινωνήσουν  με τα  τηλέφωνα 2832340205-2832023091.

 

mesaralive.gr  01 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα