Διπλή δωρεάν διανομή τροφίμων για δικαιούχους στο Δήμο Φαιστού

Φώτο: mesaralive
Σε διπλή δωρεάν διανομή τροφίμων προχώρησε την εβδομάδα που πέρασε ο Δήμος Φαιστού. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 21 πραγματοποιήθηκε δωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής)
Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου στις Μοίρες (πρώην Σούπερ Μάρκετ Ενώσεως), όπου και πάλι το παρόν έδωσαν οι εργαζόμενε στα τρία Βοήθεια στο Σπίτι Μοιρών, Τυμπακίου και Ζαρού όπου εξυπηρέτησαν τον κόσμο.
Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν : Πάνες, μωρομάντιλα, κρέμα, ρυζάλευρο, γάλα σκόνη, φασόλια, φακές, ζάχαρη, μακαρόνια, πελτές, γάλα εβαπορέ.
Την επόμενη μέρα, την Παρασκευή 22 Απριλίου, ο δήμος Φαιστού πραγματοποίησε δωρεάν διανομή τροφίμων και στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε Τυμπάκι, Μοίρες και Ζαρό.



Δείτε επίσης
- Mεσαρα: Επέστερψε στην οικογένεια της η 14χρονη Αλεξάνδρα
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Tυμπάκι-Τροχαίο: Εκτός ΜΕΘ οι δυο νεαροί
- Δήμος Γόρτυνας: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
- Tυμπάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση δυο νέα παιδιά μετα απο σοβαρό τροχαίο
Σχετικά άρθρα
- Δήμος Φαιστού: δεν μπορεί να αξιοποιήσει καμία παραλία λόγω περσινών προστίμων
- Δήμος Φαιστού: κλειστά Νηπιαγωγεία-Δημοτικά αύριο Δευτέρα λόγω σκόνης
- ΕΛΜΕΠΑ: Ανάδειξη του παραδοσιακού Κρητικού ελαιώνα στους οικισμούς του Δήμου Φαιστού
- Αντιπυρική άσκηση εκκένωσης στον οικισμό Ματάλων – Ενεργοποίηση του σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ»
- Δήμος Φαιστού: Δωρεάν είσοδος για τους δημότες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι