Δρόμοι που θυμίζουν…. «βομβαρδισμένο τοπίο»!

mesaralive  10 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Δρόμοι που θυμίζουν…. «βομβαρδισμένο τοπίο»!

Με διαλυμένο οδικό δίκτυο βρίσκονται οι περισσότεροι Δήμοι της Ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου, οι οποίοι «παλεύουν» με τις «πληγές» που άφησαν τα έντονα φετινά καιρικά φαινόμενα.

Χαρακτηριστικό του τι συμβαίνει στο οδικό δίκτυο  είναι και το σημείο που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του mesaralive και το οποίο βρίσκεται στο δρόμο Βόννη – Αστρίτσι, και συγκεκριμένα στα όρια μεταξύ των Δήμων Αρχανών Αστερουσίων και Μινώα Πεδιάδας.

Το ποτάμι έχει παρασύρει ολόκληρα χωράφια και έχει σηκώσει την άσφαλτο σαν χαρτί, ενώ ο δρόμος έχει «κουφώσει». Και μπορεί να έχουν τοποθετηθεί προειδοποιητικές κορδέλες και κώνοι, ωστόσο το σημείο δεν παύει να είναι επικίνδυνο για τους οδηγούς που θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί.

Όπως είπε μιλώντας στο mesaralive  ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων κ. Αντώνης Λυδατάκης, «υπάρχουν πάρα πολλές ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα.

Μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί και τα ορεινά του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

 Έχουμε ήδη ζητήσει βοήθεια από την Περιφέρεια και εμείς  από την πλευρά μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν με τις δυνάμεις που διαθέτουμε.

Ωστόσο οι ζημιές είναι τόσο μεγάλες που σίγουρα χρειάζεται περαιτέρω στήριξη και βοήθεια προκειμένου να αποκατασταθούν».

 

mesaralive  10 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα