Δυο φωτιές στο Δήμο Φαιστού κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

  09 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δυο φωτιές στο Δήμο Φαιστού κινητοποίησαν την Πυροσβεστική

Σε εμπρησμό από αμέλεια αποδίδεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, περίπου στη 1 το μεσημέρι, σε δασική και γεωργική έκταση, στον Προφήτη Ηλία του δήμου Ηρακλείου. Προσέτρεξαν πέντε οχήματα και δώδεκα υπάλληλοι από τον 1ο Π.Σ. Ηρακλείου, ενώ κάηκε μισό στρέμμα γεωργικής έκτασης και 1,5 στρέμμα με καλάμια.

Περίπου μία ώρα νωρίτερα είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε καλάμια και βάλτους στους Κισσούς του δήμου Φαιστού. Ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο υπαλλήλους από το Π.Κ. Μοιρών έσπευσε και έσβησε την εστία.

Την ίδια ώρα ξεσπούσε φωτιά σε δασική έκταση, στο Μπιτζαριανό του δήμου Μινώα Πεδιάδας. Επιλήφθηκε το Π.Κ. Χερσονήσου που έσπευσε με δύο οχήματα και έξι υπαλλήλους, ενώ κάηκαν 300 μ. γεωργικής και 200 μ. χορτολιβαδικής έκτασης.

Τα συμβάντα στα οποία έσπευσε η Πυροσβεστική συνεχίστηκαν και το απόγευμα.

Στις 17.32 εκδηλώθηκε αστική πυρκαγιά στο Σίβα του δήμου Φαιστού. Κινητοποιήθηκε το Π.Κ. Μοιρών που έσπευσε με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους. Κάηκαν 15 τ.μ. με καλάμια.

Μια ώρα μετά φωτιά ξέσπασε στη Γωνιά του δήμου Ρεθύμνου. Έσπευσε ένα όχημα με τρεις υπαλλήλους από την Π.Υ. Ρεθύμνου που έσβησαν τις φλόγες, ωστόσο προκλήθηκαν αρκετές υλικές ζημιές.

 

  09 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα