Δύο προγράμματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Αμάρι

mesaralive.gr  09 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Δύο προγράμματα για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο Αμάρι

Ο Δήμος Αμαρίου, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης και η Αναπτυξιακή Κρήτης, διοργανώνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση σήμερα το μεσημέρι στην Αγία Φωτεινή.

Συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν τα προγράμματα για τις  ανοικτές δράσεις του ΕΠΑνΕΚ /ΕΣΠΑ 2014-2020, «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»  και  «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ».. Η εκδήλωση όπως προαναφέρθηκε θα πραγματοποιηθεί σήμερα  Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Αγία Φωτεινή).

 

Η δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», αφορά στην 45% χρηματοδότηση των επιλέξιμων δαπανών  και αγγίζει το 50% στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού.

Η δράση «Επιχειρούμε Έξω», στοχεύει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις, ενώ η Δημόσια Επιχορήγηση ανέρχεται σε ποσοστό 50%.

Η παρουσίαση των παραπάνω προγραμμάτων θα πραγματοποιηθεί από στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

 

mesaralive.gr  09 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ