Δωρεάν η συμμετοχή  στο Περίπτερο του Δ. Φαιστού στο 5ο Παγκρήτιο Φόρουμ

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δωρεάν η συμμετοχή  στο Περίπτερο του Δ. Φαιστού στο 5ο Παγκρήτιο Φόρουμ

O Δήμος Φαιστού συμμετέχει στο 5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ).

Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών/μεταποιητών/προμηθευτών αγροτικών Κρητικών προϊόντων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής. Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

Το 5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης. Για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν στο ΦΟΡΟΥΜ με δικό τους περίπτερο η Περιφέρεια Κρήτης και Δήμοι της Κρήτης, για να προβάλλουν τις δράσεις στήριξης του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσκομίσουν τα προϊόντα τους στο Δημαρχείο Φαιστού, στις Μοίρες, έως τις 31/03, προκειμένου αυτά να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ στο περίπτερο του Δήμου Φαιστού, στο χώρο του Φόρουμ.

Υπεύθυνος:  κος  Βογιατζάκης  Κώστας  τηλ: 6906565368.

 

mesaralive.gr  29 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ