Δώρο για τα γενέθλιά της και τη γιορτή του Δασκάλου της το Χρυσό της Κέλλυ!!!!

mesaralive.gr  10 February, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δώρο για τα γενέθλιά της και τη γιορτή του Δασκάλου της το Χρυσό της Κέλλυ!!!!

Φώτο: Mesaralive.gr

Έφυγε αποφασισμένη από το Τυμπάκι η Κέλλυ Κυδωνάκη να πάει στη Ρωσία στο Πανευρωπαϊκό και να κατακτήσει την κορυφή! Αποφασισμένη, για τον αγώνα που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της μαζί με το Δάσκαλο και Προπονητή της Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη, για την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι δυο τους για να φτάσει σε τόσο υψηλό επίπεδο η Κέλλυ, αλλά και για ένα επιπλέον λόγο!

Το Χρυσό Μετάλλιο το θελε σαν «δώρο» στη γιορτή του Δασκάλου της  που είναι σήμερα Σάββατο 10 Φλεβάρη, αλλά και για τα γενέθλιά της που τα γιόρτασε την περασμένη Τετάρτη στο Τυμπάκι η Κέλλυ Κυδωνάκη!

Και τα κατάφερε η νεαρή κοπέλα μόλις 17 ετών!!!! Κατάφερε να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης και να υπερηφανεύεται για το «δώρο» που η ίδια υποσχέθηκε στον εαυτό της και στον προπονητή της!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ούτε ο Μπάμπης Σταυρουλαντωνάκης και οι συναθλητές της δεν την ξέχασαν αφού στην πρώτη ουσιαστικά προπόνησή της μετά την επιστροφή της στο Τυμπάκι, την περίμενε στο Γυμναστήριο μια ξεχωριστή τούρτα!!!!

Το mesaralive.gr πάντα κοντά στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης βρέθηκε σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της οικογένειας του ΑΠΣ Μαχητικών Τεχνών «Φαιστός» του Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη!!! Με μια ευχή!!!

Και στο Χρυσό της Ολυμπιάδας !!!!

Σ.Π.

 

mesaralive.gr  10 February, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα