Ε. Παπαθανασίου για οδική ασφάλεια στην Κρήτη: Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας

cretalive.gr  31 July, 2022 ΑΡΘΡΑ
Ε. Παπαθανασίου για οδική ασφάλεια στην Κρήτη: Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας

Παγκρήτια δράση ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όπως έγραψε το Cretalive από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Με μήνυμα "Όλοι διασκεδάζουμε αλλά ένας δεν πίνει. Ο οδηγός της παρέας", αστυνομικοί της Τροχαίας από όλο το νησί, με επικεφαλής την Διοικήτρια της Τροχαίας ΒΟΑΚ,κ. Ελένη Παπαθανασίου  μοίρασαν  στους οδηγούς αλκοολόμετρα μιας χρήσης -τα οποία διέθεσε ο ΣΥΦΑΚ- και ενημέρωσαν τον κόσμο σχετικά με την οδική ασφάλεια και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά, ειδικά αυτή την περίοδο που η κίνηση στους δρόμους είναι πολύ αυξημένη.

Σε δηλώσεις της η Διοικήτρια της Τροχαίας ΒΟΑΚ κ. Ελένη Παπαθανασίου είπε σε σχετικές δηλώσεις της πως πρόκειται  "για μια δράση σε όλη την Κρήτη με σκοπό την ευαισθητοποίηση των οδηγών ώστε να οδηγούν με σύνεση και υπευθυνότητα. Να τηρείται ο ΚΟΚ όχι για την παράβαση άλλα για την ασφάλεια μας".

"Επικίνδυνοι ελιγμοί, αντικανονικό προσπέρασμα, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ δεν είναι ενέργειες που συνάδουν με την ασφάλεια μας και τη σωστή οδηγική συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε" επεσήμανε τονίζοντας ότι  "Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία μας και να έχουμε παιδεία δίνοντας το σωστό παράδειγμα και στα παιδιά μας".

"Φοράμε κράνος και ζώνη ασφαλείας. Η ζωή μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό ας την προστατεύσουμε!" κατέληξε.

 

cretalive.gr  31 July, 2022 ΑΡΘΡΑ