Έχασε την μάχη με την ζωή ο 63χρονος φούρναρης

mesaralive.gr  08 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Έχασε την μάχη με την ζωή ο 63χρονος φούρναρης

Έχασε την μάχη με την ζωή ο 63χρονος φούρναρης από την Αξό που νοσηλευόταν στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννημάτας». - See more at: http://www.creteplus.gr/news/den-ta-katafere--o-fournaris-apo-tin-akso-162990.html#sthash.TZhm3Png.dpuf

Ο 63χρονος υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε ποσοστό 80% στο σώμα του όταν λαμπάδιασε στο κατάστημά του. Όπως αναφέρει το neakriti.gr o πολυεγκαυματίας ανέβασε στην διάρκεια της ημέρας πολύ υψηλό πυρετό γεγονός που ανησύχησε τους γιατρούς αλλά και το συγγενικό του περιβάλλον. Ενώ  το τελειωτικό χτύπημα ήρθε όταν παρουσίασε πολύ  υψηλές τιμές πίεσης με αποτέλεσμα  ο οργανισμός του να μην αντέξει και ο άτυχος ηλικιωμένος τελικά  να υποκύψει .

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η κατάσταση του αν και σοβαρή ήταν σταθερή γεγονός που είχε οδηγήσει την  οικογένεια του στο να   πάρει την απόφαση να φύγουν από την Ελλάδα και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Γερμανίας ελπίζοντας σε κάτι ακόμη καλύτερο ,όμως οι ελπίδες της  γκρεμίστηκαν  και τα όνειρα καταστράφηκαν .

Θλίψη και στο χωριό της Αξού Μυλοποτάμου  όπου και έμενε ο άτυχος φούρναρης και όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό  με την τραγική αυτή  κατάληξη ,προκαλώντας θλίψη και   πένθος στους συγχωριανούς του και βεβαίως σε  συγγενείς ,φίλους και την οικογένεια του,έχοντας αφήσει πλέον  πίσω του τέσσερα παιδιά και τη σύζυγο του .

Ο ίδιος βρισκόταν σε καταστολή, εδώ και 10 σχεδόν ημέρες ,νοσηλευόμενος  στο Γεώργιος Γεννηματάς και αφού προηγήθηκε επιχείρηση αερομεταφοράς του από το ΠΑΓΝΗ και το αεροδρόμιο Ηρακλείου προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και το  νοσοκομείο των Αθηνών χωρίς όμως τελικά  ο  ίδιος να καταφέρει να βγει νικητής από τη πιο σκληρή μάχη  για τη ζωή .

 

 

 

ΠΗΓΗ: creteplus.gr

 

mesaralive.gr  08 April, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα