Έεεεερχεται το….. 5ο Κυνήγι ΘησαΔΡΩν με διοργανωτές τους TSIMPA 1!!!

  26 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Έεεεερχεται το….. 5ο Κυνήγι ΘησαΔΡΩν με διοργανωτές τους TSIMPA 1!!!

Πέρασαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την πρώτη διοργάνωση του Κυνηγιού της Εθελοντικής Ομάδας Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, το γνωστό σε όλους Κυνήγι ΘησαΔΡΩν!!!!

Τέσσερις διοργανώσεις, τέσσερις δράσεις απόλυτα επιτυχημένες με τη δράση να απογειώνεται στο κατακόρυφο!!!! Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Νεολαίας Φαιστού ΔΡΩ, πήραν πέρυσι μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της διοργάνωσης, ανακοινώνοντας λίγο πριν την έναρξη του 4ου Κυνηγιού ΘησαΔΡΩν, ότι το 5ο Κυνήγι, δηλαδή το φετινό θα το διοργανώσει η νικήτρια ομάδα! Όπως και έγινε! Η Ομάδα TSIMPA 1 που συμμετέχει δυναμικά και ενεργά και τα τέσσερα χρόνια της διοργάνωσης, ήταν αυτή που «σήκωσε» το περυσινό τρόπαιο του νικητή, και φέτος «σηκώνει» το βάρος της διοργάνωσης του 5ου Κυνηγιού ΘησαΔΡΩν 2017!

Μια διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και στην οποία αναμένεται για μια ακόμα χρονιά να συμμετέχουν πολλές πολλές ομάδες από περιοχές της Μεσαράς. Στο κάλεσμά της η ομάδα TSIMPA 1 αναφέρει «Σωτήριο έτος 2013 και η Ομάδα ΔΡΩ οργανώνει για πρώτη φορά το κυνήγι θησαυρού του Δήμου Φαιστού. Η συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία!4 χρόνια και 4 κυνήγια μετά, φτάνουμε αισίως στο 5ο κυνήγι με διοργανώτρια αυτή τη φορά τη νικήτρια ομάδα του 4ου κυνηγιού. Η ομάδα TSIMPA1, έχοντας συμμετάσχει και στα 4 πρώτα κυνήγια, αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη διοργάνωση του 5ου Κυνηγιού. Την Κυριακή 12/02/2017 και ώρα 09:00 φέρτε την ομάδα σας, αλλά κυρίως το κέφι και την όρεξή σας. Μια νέα περιπέτεια ξεκινάει κι ένας καινούριος θησαυρός περιμένει να τον ανακαλύψετε. Σας περιμένουμε!!!»

 

  26 January, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα